• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, mam też chyba inne dobre wieści, może to nie w tym wątku, ale napiszę:
w moim mieście chyba coś drgnie w kwestii informowania kobiet po poronieniu o ich prawach.w najbliższą niedzielę ma się odbyć 1sze spotkanie rodziców po takich przejściach.organizuje to para znajomych moich rodziców w kościelnej Oazy Rodzin.oni też przeżyli tą tragedię i brak informacji z nią związany.i postanowili wziąć sprawy w swoje ręce i to zmienić, żeby inni nie musieli tego przechodzić.nie wiem, może dziś będę miała materiały, które przygotowali może uda się to w jakiś sposób uzupełnić.także niewykluczone że się do Was zwrócę o pomoc.

udusze tego kota normalnie udusze mojego kocura, zezarl mi ciastka az dwa kurde... pije wode z wc, zjada ze stolu jak tylko ktos sie obruci, poradzi zaklinowac sie pod moja sofa i musze ja potem dzwigac... kurde co on jeszcze wymysli, udusze go chyba zaraz... wrr

no właśnie tu też piszą o spotkaniu w Lublinie, ale nie wiem, czy pójdę, czy jestem na tyle silna by spotkać się twarzą w twarz z tyloma osobami, które ze łzami w oczach będą zapalać światełka.boje się tego.zresztą mój m pewnie nie zechce iśc-on taki jest zamknięty...

agnieszka zycze powodzenia i fajnie jak na swieta sie urodzi pannica twoja :tak:

julitka ja opiero 4 tygdnie po zabiegu ale juz wczoraj sexik byl bez zabezpieczenia... no tylk ze u mnie bez konczenia w srodku ;-) ale od lutego bedzie z konczeniem jak wszystko ok bedzie :tak:

nic nie kupulam dzisiaj z ciuchow :-( jutro do szkoly ide na caly dzien i po jutrze bbrrr no ale coz ostatni zjazd w tym roku i dopiero zaraz po nowym roku bedzie i chyba egzaminy dopiero 16 stycznia pierwszy... popijam sobie malibu i nie wiem co ze soba zrobic , nachodzilam sie kjurde nogi mnie bola i g...no kupilam :no:

reklama
ech, Missiiss ja dziś też biegałam za butami wygodnymi do pracy i też nic:( chyba w moich kapciach pójdę;)i teraz sobie winko popijam-kurdę, aż mam wyrzuty bo alkohol to puste kalorie przecież, ale co tam...mój ostatni weekend przed powrotem do pracy to mogę sobie pozwolić :)a może my jak będziemy udawać, że się nie staramy i uważamy żeby nie zajść, to właśnie zaskoczy.wiesz, teraz to juz mi troche wszystko jedno czy teraz czy pozniej, ale tylko troszke;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry