Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o nie bo my uzywalismy dlatego ze jak zaczelismy to ja mialam 17 lat niecale i nie spieszno mi bylo do ciazy) a potem bralam tabl anty i mi nie sluza...bo cos mi zachwialy hormony...mialam 2 rodzaje i juz nigdy w zyciu...a uwazam ze jak chce miec dziecko to zadnej innej antykoncepcji a teraz prezerwatywy bo trzeba badania zrobic...
Ewela na 5lat? ja to bym chciala dzidzie dosc szybko drugąno nei wiem po doch latach
chyba moje blizniaczki tak na mnie podzialaly i chce juz miec dwie niunie przy sobie
ja sie modle strasznie zeby tym razem tez udalo mi sie z blizniakami ...tak bym chciala...moga byc trojaczki ale nie wiecejbo normalnie na allegro bede rozdawac
;-)
a tak na serio to chcialabym wiecej niz jedno na raz a ilosc-byle BYLY i byly zdrowiutkie
![]()