aniolki
i tym razem sie uda !!!
tak kochana...22.09.2009 urodzilam Amelie i Julie,zmarly kilka minut po urodzeniu...byl to 23 tc i blizniaki jednojajowe...a ty miałas juz ciaze blizniacza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak kochana...22.09.2009 urodzilam Amelie i Julie,zmarly kilka minut po urodzeniu...byl to 23 tc i blizniaki jednojajowe...a ty miałas juz ciaze blizniacza?
ja nie wiemm czy bym sie bala..zalezy co wyjdzie w badaniach... ktore wkoncu bede miala robione od poniedzialku!!!!nareszcie...ktos sie za mnie wezmie...chyba ze tak Ewelaoj juz sie gubie w aniolkowych mam historiach.fajnie ,ze masz synusia.
aniolki ja tez marze o blizniaczkach ale bym sie bala![]()
tak kochana...22.09.2009 urodzilam Amelie i Julie,zmarly kilka minut po urodzeniu...byl to 23 tc i blizniaki jednojajowe...
, non stoper płakał i wogóle był nieznosny
, ale słyszałam,ze ponoc drugie dziecko jest grzeczne
hmm..wiec moze moze sie uda, ale no i facet mi sie zmienił,a tamtem to nic a nic mi przy dziecku nie pomagał,nawet zbytnio sie nie cieszył,ze zostanie ojcem (były mąż) . A teraz tego co mam to naprawde SKARB , dba o mnie , o mojego synka i wogóle cud miód malina jak to mówią i wiem,ze bedzie pomagał przy dziecku, tym bardziej,ze nie ma rodziny,bo jego mama zmarła 1,5 roku temu,takze jestem go pewna :-)ja nie wiemm czy bym sie bala..zalezy co wyjdzie w badaniach... ktore wkoncu bede miala robione od poniedzialku!!!!nareszcie...ktos sie za mnie wezmie...
ale slyszalam historie ze jedna babka urodzila w styczniu blizniaki i w grudniu tego samego roku tez blizniaki!!!to jest ekstremalna jazda juz
no my też niby dopiero nieco ponad 3 lata po ślubie, ale przed ślubem byliśmy razem 6 lat, ale tak jak mówisz, nie czułam się też gotowa i miałam inne "ważne"sprawy na głowie.chociaż moja znajoma ma 29 lat i już 11letnią córcie i czasem to jej zazdroszczę, bo jeszcze jest młoda a już jedną pociechę ma odchowaną, a druga w drodzeJulitka ja to w sumie z moim M jestem od poczatku iec jakby nam sie trafilo wczesneij np tak jka mowisz z ta 19tka to w sumie daloby rade,choc teraz czuje sie dojrzala i gotowa,a wtedy to raczej nie,choc ja spokojna i kocham dzieci od zawsze
julitka ja tez ogladalam te rozmowy w toku i najbardziej mnie wkurzyl ten ojciec(2 rodzina) co mowil ze te dzieci to inwestycja na przyszlosc!!no co za dupek wstretny!!!ja nie wiemm czy bym sie bala..zalezy co wyjdzie w badaniach... ktore wkoncu bede miala robione od poniedzialku!!!!nareszcie...ktos sie za mnie wezmie...
ale slyszalam historie ze jedna babka urodzila w styczniu blizniaki i w grudniu tego samego roku tez blizniaki!!!to jest ekstremalna jazda juz