K
kaira24
Gość
Witam
Dziękuję bardzo za wspaniałe przyjęcie.
Jutro idę robić te wszystkie przeciwciała, i miliony innych badań.Ja już nie mam zaufania do lekarzy, każdy kolejny jest gorszy od wcześniejszego.Nie wspomnę tysięcy złotych które poszły w siną dal, bez jakichkolwiek efektów.Nie raz słyszałam że mam sobie adoptować dziecko, że to moja wina ,albo że nigdy nie będę mieć dzieci(leczyłam sie rok na bezpłodność
a jakoś bezproblemu zachodzę w ciąże}KAżda kolejna strata aniołka, wpędza mnie w stan obojętności.Tego się najbardziej obawiam, żeby psychika ich nie niszczyła.Jak długo czekałyście zanim zaczęłyście starania o kolejne dzieciątka???Ja teraz od 4 lekarzy usłyszałam od miesiąca do roku, na zregenerowanie organizmu
I sama już nie wiem kogo słuchać.Przeraża mnie to wszytsko, szkoda mi tylko mojego M bo on ma już tego chyba dosyć.
Pozdrawiam Was wszystkie życzę miłego dnia
Pozdrawiam Was wszystkie
Jutro idę robić te wszystkie przeciwciała, i miliony innych badań.Ja już nie mam zaufania do lekarzy, każdy kolejny jest gorszy od wcześniejszego.Nie wspomnę tysięcy złotych które poszły w siną dal, bez jakichkolwiek efektów.Nie raz słyszałam że mam sobie adoptować dziecko, że to moja wina ,albo że nigdy nie będę mieć dzieci(leczyłam sie rok na bezpłodność
Pozdrawiam Was wszystkie życzę miłego dnia
Pozdrawiam Was wszystkie

Ale ciezko mi.