• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetha na pewno serduszko bije bardzo mocno i z maluszkiem wszystko ok.
Tak julitko jeszcze parę długich dni. Ale... jestem prawie przekonana, że tym razem to jeszcze nie.. tym razem. Moje bóle w dole brzucha zaczynaja sie nasilac - niestety zawsze tak jest przed@.
Dziewczynki a możecie mi powiedzieć coś o tej temperaturze. Jakoś nigdy nie zwracałam na nia uwagi (a może powinnam). Bo chyba od następnego cyklu zaczne sie jej dokładniej przygladac:-)

reklama
a zapomnialam was spytać, martwi mnie niechęc do przytulanek i to moja niechęć :-( wogóle nie mam ochoty, a na sama mysl o tym ,chciałabym sie zapaść pod ziemie,a mój chłop to widze,ze ledwo wytrzymuje,a ja go tak katuje, pomóżcie coś :-(:-(:-(
ewela to normalne że nie masz chęci do przytulanek tak ma większości kobiet w ciąży ale zobaczysz jak będziesz miała trochę postu to tak ci się za chce ze wymęczysz tego swojego chłopa:-):-)
niunia mój już zaczyna mówić nie ale musiałam naprawde nad tym popracować i było dużo awantur aż w końcu się nauczył.

witam,
przepraszam ze nie odpisze ale jestem kaput, od rana latam i tyram a @ daje popalic...
wpadlam sie tylko pochwalic ze z rachunkowosci zaliczylam na 4,5 :-D i mam to przepisane do egzaminu (chyba ze babka zmieni zdanie) no teraz w niedziele mam bankowosc zaliczenie i egzamin wiec musze zakuwac ta cholerna teorie a ja tego nienawidze, rycie na pamiec to dla mnie najwieksza glupota w szkolnictwie w polsce

dobranoc

niunia ale ja z nim rozmawiam i trochę go rozumiem ale siedzę już w domu 6miesięcy i szlak mnie naprawdę trafia. Jak z nim rozmawiam to on mówi że on mnie rozumie ale musi pracować i ma trochę racji tylko szlak mnie trafia bo pracuje bez zarejestrowania i musi jeździć bo go zwolnią ale tym sposobem robi nadgodziny i ma naprawdę dobrą pensję.

Karola ja mam podobnie, przed świetami do 20-tej u klientow, w wigilię i sylwestra do 18 a ja w domu sama,chora z prawie z 40 st. gorączką a do łazienki chodziłam na czworaka bo się na nogach nie mogłam utrzymać. A przecież w domu tez w tym czasie jakaś pomoc by się przydala. I już szczerze rzygać mi się chce na tekst " musze na to wszystko pracowac".Ostatnio wziął sier do pomocy w domu dopiero po moim szantażu.powiedzialam że nie wróce z dzieckiem ze szpitala do takiego balaganu.

Ostatnia edycja:
Anetha na pewno serduszko bije bardzo mocno i z maluszkiem wszystko ok.
Tak julitko jeszcze parę długich dni. Ale... jestem prawie przekonana, że tym razem to jeszcze nie.. tym razem. Moje bóle w dole brzucha zaczynaja sie nasilac - niestety zawsze tak jest przed@.
Dziewczynki a możecie mi powiedzieć coś o tej temperaturze. Jakoś nigdy nie zwracałam na nia uwagi (a może powinnam). Bo chyba od następnego cyklu zaczne sie jej dokładniej przygladac:-)

Maruszka, lepiej się mile zaskoczyć, niż niepotrzebnie napalać.a temp...nie jest to prosta sprawa;-)wymaga samodyscypliny, ale jak się zacznie, to wchodzi w nawyk jak poranna kawa.masz tu stronkę:
Objawy płodności, płodność
a co do długich dni, to na pocieszenie spójrz na mój suwaczek;)

Ostatnia edycja:
reklama
Julitka a ty jakiego miesiąca brałaś ślub, bo na suwaczku masz mniej więcej tyle co ja stażu małżeńskiego? Myśmy brali 16.09.2006
02.09.2006:-) i kolega skomentował, że spora część Polaków będzie płakać tego dnia..a na moje pyt dlaczego?usłyszałam:bo dzieciaki do szkoły wracają:-Dto widzę, że nie tylko w staraniach równe starty mamy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry