• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziś. Serduszko pika. ciśnienie przed lekarzem znowu skoczyło, ale na codzień było w normie, więc kolejne tabletki mi darowała.
Tylko pachwiny i ogólnie okolice miednicy coraz bardziej mnie bolą (w sumie to nie tak, żebym się skręcała z bólu, tylko dziwne i upierdliwe), dosłownie jakbym miała mega zakwasy, no ale niby to norma, w końcu człowiek tam rośnie :-)

Kasia, i dobrze! nie ma co dawać się kantować.

Zmykam, do jutra, spokojnej nocy!

No to super że wszystko z Wami też dobrze. Bardzo bardzo się cieszę...

reklama
Dziewczynki i ja uciekam bo ze stresu nie spałam od 2.20 w nocy i jestem lekko wykończona, mała cały czas szaleje a jeszcze miałam bardzo ważne spotkanie tzw. "biznesowe"
Kolorowych snów kochane.

kasiu niunia ty się nie denerwuj bo wy teraz jesteście najważniejsi i powiedz im że jak będą tak gadać to naślesz im myszy do domu :-):-).po za tym co ich to interesuje niech się zajmą własną dupą a nie tobą ty teraz się nie możesz denerwować i ich olej.

aga skarbeczku jeszcze raz będziesz sobie tak wkręcała przed wizytą to będziemy cię lały na gołą pupę zobaczysz :-):-):-) musi być wszystko dobrze i przyswajaj sobie te słówka gina że nie ma już ryzyka i teraz się musisz tylko cieszyć:-):-) i gratuluje córeczki:-):-):-).
AGATKO musisz teraz bardzo uważać na siebie , i na pewno wszystko będzie dobrze . musimy dać radę dla tych naszych bąbelków w brzuszku chociaż czasem brakuje sił. ja tez się boję o wizytę która będzie 8lutego i okażę się co z tą nerką czy znowu szpital mnie czeka i cewnik mam już serdecznie dość a najgorsze jest to że biorę juz 3tydzień antybiotyk i nie pomaga:-(.
just masz racje nie ma co się denerwować dlatego jak wrócił z pracy to przemilczałam wszystko.i ekstra ze wszystko z wami dobrze.
I PRZYTULAM MOCNO DZIEWCZYNKI KTÓRE MAJĄ MIEĆ ZABIEG:-( BARDZO MI PRZYKRO
Kochane życzę wam kolorowych snów buziaczki

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki:-)
Mala zjadla po 6 i zasnela a ja juz sie nie polozylam bo na 8 mam nastawiony budzik wiec mi sie nie oplaca...Na 9 idziemy do lekarza po masc...
Mam nadzieje,ze w ciagu dnia uda mi sie polozyc...
Dzis lub jutro postaram sie wstawic jakies zdjatka.
Milego dnia:-)

ps.Aga gratuluje coreczki:-)

Witam dziewczynki, ja już w pracy po spokojnie przespanej niestresowej nocy ..

Karola, Agniesia - dziękuję Wam dziewczynki. I obiecuję że wczorajszy stres przed USG był moim ostatnim stresem...
Teraz czas na....ZAKUPY !!! :))))))))))))))

Dziewczynki które jesteście w szpitalach...jestemz Wami myślami...

Niestety dobrych wieści nie było... mała jest za nisko:-( Mam uważać na siebie razy 1000 i wytrzymać do 36tc bo ryzyko przedwczesnego porodu jest przeogromne... Ona ma głowę strasznie nisko:-( jak siedzę to już ją może cisnąć
Nie świruję bo wiadomo że liczy się każdy tydzień ale teraz szanse są coraz większe na to ze małej nic sie nie stanie... znalazłam nawet coś takiego
.

Agatko dopiero przeczytałam... no kochana, teraz to my musimy przejąć nad Tobą kontrolę... Masz leżeć , wypoczywać , nic nie podnosić i przede wszystkimsię nie martwić i nie denerwować.

Pozdrawiam Was obie serdecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry