Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Tak się zastanawiam,czy nie zmienić sobie suwaczka.....no i dobrze bo jest z czego:-)i fajnie ze wszystko ok. bo im mniej nerwow tym lepiej dla ciebie i corci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak się zastanawiam,czy nie zmienić sobie suwaczka.....no i dobrze bo jest z czego:-)i fajnie ze wszystko ok. bo im mniej nerwow tym lepiej dla ciebie i corci![]()
I imię Gloria - imię pewnie nie przypadkowe. Gloria = chwała. Cześć Dziewczyny:
Aga gratulacje córeczki, śliczna i mama może już sukieneczki kupowaćI imię Gloria - imię pewnie nie przypadkowe. Gloria = chwała.
:-)
moze bedzie dobrze??hej kochane
ja dzisiaj mam wolne i znow lece do gina ale mojego prywatnego
moze dzisiaj tez podgladne czy owu bedzie niedlugo czy nie bo tamtemu nie ufam...moze bedzie dobrze??
milgo dnia dzialszki
...i było bardzo przyjemnie....Na pewno będzie dobrze i tak masz myśleć ;-) A my trzymamy kciuki.moze bedzie dobrze??
hej dziewczyny....
Anetha81 miała zabieg jeszcze wczoraj po 22.00 bo bardzo zaczęla krwawić....dobrze, że już po wszystkim, bo minął ją kolejny nerwowy dzień, a to czekanie jest njgorsze...
A My z Z. troszkę wczoraj poświętowaliśmy....za tą część dobrych wyników...pilismy za jego plemniczki o mojej jajeczka...i było bardzo przyjemnie....
Dziewczyny...Aga....tak się cieszę, że coraz więcej dobrych wizytowych wiadomości! Tak trzymać.....