• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Dziewczyny:

She ma właśnie wizytę, a ja jeszcze parę godzin. Ale będzie wszystko ok.

Kasia nie wolno Ci się zwolnić broń bosze, musisz tych drani wykorzystać maksymalnie. Najpierw macierzyński, potem opieka na dziecko, która przysługuje na dłuuuugo, bodajże 6 miesięcy, ale musiałabym sprawdzić paragraf, potem urlop. No na urlopie mogą Cię zwolnić, ale będą musieli i tak zapłacić. A wtedy i tak już Cię dopadnie nowy rok, więc znowu Ci przysługuje 6 miesięcy zwolnienia lekarskiego. Nie lubię cwaniactwa i buractwa, więc uważam, że takich ludzi trzeba na maxa wykorzystać, szczególnie wtedy kiedy nie potrafią zrozumieć i jeszcze niepotrzebnie człowieka denerwują.

Aga gratulacje córeczki, śliczna i mama może już sukieneczki kupować :-D I imię Gloria - imię pewnie nie przypadkowe. Gloria = chwała.

Agathka trzymam za Ciebie dziś kciuki, bądź dzielna kochana, choć to w takim momencie tak trudno :-( I pozostałe Aniołkowe Mamy też. Za dużo znowu nieszczęść się wydarzyło.

13x13 dbamy o siebie, nie dźwigamy, po schodach nie skaczemy i w ogóle teraz w głowie pojawia się napis "my jesteśmy najważniejsi".I tyle. A jak problem taki napis stworzyć to zrobić sobie czapeczkę gadżeta żeby cały czas był widoczny przed oczami. Niech sobie siedzi w brzuszku ile się da, może do 41 tyg nie, ale ten 40 jak najbardziej :-)

hej kochane

ja dzisiaj mam wolne i znow lece do gina ale mojego prywatnego
moze dzisiaj tez podgladne czy owu bedzie niedlugo czy nie bo tamtemu nie ufam...:no: moze bedzie dobrze??

milgo dnia dzialszki

hej dziewczyny....

Anetha81 miała zabieg jeszcze wczoraj po 22.00 bo bardzo zaczęla krwawić....dobrze, że już po wszystkim, bo minął ją kolejny nerwowy dzień, a to czekanie jest njgorsze...

A My z Z. troszkę wczoraj poświętowaliśmy....za tą część dobrych wyników...pilismy za jego plemniczki o mojej jajeczka :-D...i było bardzo przyjemnie....

Dziewczyny...Aga....tak się cieszę, że coraz więcej dobrych wizytowych wiadomości! Tak trzymać.....

hej dziewczyny....

Anetha81 miała zabieg jeszcze wczoraj po 22.00 bo bardzo zaczęla krwawić....dobrze, że już po wszystkim, bo minął ją kolejny nerwowy dzień, a to czekanie jest njgorsze...

A My z Z. troszkę wczoraj poświętowaliśmy....za tą część dobrych wyników...pilismy za jego plemniczki o mojej jajeczka :-D...i było bardzo przyjemnie....

Dziewczyny...Aga....tak się cieszę, że coraz więcej dobrych wizytowych wiadomości! Tak trzymać.....

Mam nadzieję że będzie coraz więcej dobrych wieści i nowych fasolek na BB i żebyś Ty też już mogła cieszyć się z dzidziusia pod serduszkiem. Naprawdę z całego serduszka Ci tego życzę i pozostałym dziewczynkom też.

Bardzo współczuję Anecie, ale masz racje że to dobrze że już ma zabieg za sobą.
Przypominam sobie jej posty gdy dowiedziala się o ciąży - jakoś od początku pesymistycznie była nastawiona, chyba nawet bardziej niż ja , tak jakby coś przeczuwała...Ja przed zabiegiem bardzo cierpiałam , bo po podaniu leków nie zaczęłam krwawić , moja macica się nie rozluźniła , zupełnie tak jakby nie chciała wypuścić fasolki. I musiałam leżec na sali z tymi marudnymi starszymi paniami i słuchać ich opowieści z kosmosu...

reklama
w ogole tak czytalam ze z tym zespolem da sie urodzic dzidziusia ale to ciaza wysokiego ryzyka jest... ale trzeba brac heparyne i inne leki na szczescie mam ten zespol ale bez przeciwcial antykardiolipinowych ... mam tylko jadrowe pewnie od mojej skory...

dzieki dziewczyny za wiare

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry