• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja mam jedno marzenie, żeby tutaj pojawiały się już tylko dobre wiadomości, żeby strata dziecka stała się czymś co nie ma miejsca w tym świecie. Żeby nie było problemów z zajściem w ciążę i donoszenia jej. Ale tak to nawet w erze nie ma.

Fakt jest jeden, dzięki tym tragediom trafiłyśmy na siebie, a razem jakoś lepiej, jakoś lżej.

No takie moje rozmyślenia na dziś, a żeby było troszkę weselej to to to nie wiem... :-p

reklama
w ogole tak czytalam ze z tym zespolem da sie urodzic dzidziusia ale to ciaza wysokiego ryzyka jest... ale trzeba brac heparyne i inne leki na szczescie mam ten zespol ale bez przeciwcial antykardiolipinowych ... mam tylko jadrowe pewnie od mojej skory...

dzieki dziewczyny za wiare

Kochana nawet u nas w polsce medycyna idzie do przodu , więc napewno uda Ci się urodzić zdrowego bonasa

czesc kochane kobitki

wczoraj cierpiałam bardzo, cos mnie wtroba bolała i niewiem czemu, nie mogłam sie zgiac:-(, dzisiaj tez mnie cosik pobolewa,ale lekko :confused:

Cały czas kicham juz mam nerwa na to przeziebienie, wogole egzaminy w weekend i znowu musze kuc jak małolata :confused: nie chce sie ,ojj nie chce...

czesc kochane kobitki

wczoraj cierpiałam bardzo, cos mnie wtroba bolała i niewiem czemu, nie mogłam sie zgiac:-(, dzisiaj tez mnie cosik pobolewa,ale lekko :confused:

Cały czas kicham juz mam nerwa na to przeziebienie, wogole egzaminy w weekend i znowu musze kuc jak małolata :confused: nie chce sie ,ojj nie chce...
Ewela z tego co wiem to watroba nie boli , wiec moze to dzidziol sie rozpycha i na jakis nerw naciska

Dzień Dobry Dziewczyny:-)
Aga tak dobrze jest przeczytac coś co wywołuje uśmiech bardzo się ciesze że wszystko ok u was i tak pozostanie napewno My wszystkie trzymamy TU kciukasy i SUUUUPER że będzie dziewczynka może i ja nieługo się doczekam:zawstydzona/y:
13x13 Dołączam się do dziewczyn PROSIMY TYLKO ODPOCZYWAĆ zalecenia dla mężusia MASZ JAK NAJWIĘCEJ "SKAKAĆ":-) KOŁO SWOJEJ KOBIETY!!!!!!:tak:

A u mnie dalej koszmary prawie trzy tygodnie ciągle ten sam koszmar może za dużo o tym wszystkim myśle ale jakoś nieumiem inaczej Znam siebie i wiem że dam rade ale znajoma do mnie zadzwoniła z płaczem dowiedziała się co się stało i powiedziała mi że musze iść do "specjalisty - psychologa":no::baffled: po tym wszystkim co przeszłam ON mi pomoże. Wszyscy znajomi zachodzą w ciążę albo juz rodzą cieszyłyśmy sie ze będziemy wózkami razem na pogaduchach się spotykać :-( Dobra moja znajoma wylądowała w szpitalu bo cała spuchła bała powiedzieć się miże jest w ciąży nie wiem czemu może przykrości nie chciała mi zrobić no ale jej to wystukałam z głowy:confused: Tylko co z nią jest że wszystkie stawy jej puchną i wygląda jakby ktoś ją pobił:shocked2: jest 1miesiąc w ciąży i tak mocno puchnie a lekarze oczywiście bo jakżeby inaczej NIE WIEDZĄ!!! co jej jest:baffled:

Dzień Dobry Dziewczyny:-)
Aga tak dobrze jest przeczytac coś co wywołuje uśmiech bardzo się ciesze że wszystko ok u was i tak pozostanie napewno My wszystkie trzymamy TU kciukasy i SUUUUPER że będzie dziewczynka może i ja nieługo się doczekam:zawstydzona/y:
Bardzo Ci dziękuje kochana, co ja bym bez Was zrobiła ... i takjak juzpisałam Karolci - wierzę że Ty i wszystkie dziewczynki z naszego forum doczekacie się takiego " cudu"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry