Lilijanna
Fanka BB :)
Ja mam jedno marzenie, żeby tutaj pojawiały się już tylko dobre wiadomości, żeby strata dziecka stała się czymś co nie ma miejsca w tym świecie. Żeby nie było problemów z zajściem w ciążę i donoszenia jej. Ale tak to nawet w erze nie ma.
Fakt jest jeden, dzięki tym tragediom trafiłyśmy na siebie, a razem jakoś lepiej, jakoś lżej.
No takie moje rozmyślenia na dziś, a żeby było troszkę weselej to to to nie wiem...
Fakt jest jeden, dzięki tym tragediom trafiłyśmy na siebie, a razem jakoś lepiej, jakoś lżej.
No takie moje rozmyślenia na dziś, a żeby było troszkę weselej to to to nie wiem...

po tym wszystkim co przeszłam ON mi pomoże. Wszyscy znajomi zachodzą w ciążę albo juz rodzą cieszyłyśmy sie ze będziemy wózkami razem na pogaduchach się spotykać :-( Dobra moja znajoma wylądowała w szpitalu bo cała spuchła bała powiedzieć się miże jest w ciąży nie wiem czemu może przykrości nie chciała mi zrobić no ale jej to wystukałam z głowy
jest 1miesiąc w ciąży i tak mocno puchnie a lekarze oczywiście bo jakżeby inaczej NIE WIEDZĄ!!! co jej jest
Byle do wiosny ;-)