Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Aga ladniutkie ale czy praktyczne. jakos sie blokuje zeby sie nie kolysalo jak nie chcesz?
Tak , można ściągnąć płozy lub założyć na nie kółka żeby można praktycznie przestawiać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga ladniutkie ale czy praktyczne. jakos sie blokuje zeby sie nie kolysalo jak nie chcesz?
a to super. popieram wybor:-)Tak , można ściągnąć płozy lub założyć na nie kółka żeby można praktycznie przestawiać
a to super. popieram wybor:-)
Aha i jeszcze jedno: coś w tym jest z tymi Tatusiami. Bo jak byłam tylko z lekarzem to Maluszek machał rączkami i nóżkami jak oszalały. Jak zawołaliśmy M i ten usiadł obok mnie, to Maluszek zamarł i przestał machać :-) Gin stwierdził, że to respekt przed Tatą ;-) Ale po chwili Maluszek się oswoił i znów machał :-)
Coś czzuję że córeczka owinie tatusia wokół paluszka 

Aga - gratuluje córeczki zresztą prześlicznej - wczoraj już nie doczekałam ale bardzo się cieszę i zazdroszczę zakupów dla malutkiej - jednak różowe wygrało nad niebieskie heheh I bym zapomniała - śliczne imię.Ja też chcę dziewczynkę!!!
Oby wszystkie wizyty były udane tego wam wszystkim życzę!!! Ja mam dopiero 1.02. więc mam jeszcze trochę czasu....