• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki, mam nadzieję że już niedługo wstawię do Waszej oceny zdjęcie pokoiku:-)

Czekamy z niecierpliwością :-)

SHE - dziękuję bardzo i gratuluję zdrowego maleństwa.

Aga czy zdrowe to wstępnie będzie wiadomo 4 lutego. Teraz na ten etap ciąży wszystko jest ok. I mam nadzieję, że tak pozostanie :-)

She no to super ze z dzidziusiem wszystko ok.:tak:

Też się cieszę :-)

She -super że z niunią wszystko ok - i coś mi sie wydaje że to siusiak i wcale sie nie wchłonie heheh

Agu_ska wypluj! Ja chcę dziurkę ;-)

Co nie znaczy, że ptaszka kochac nie będę :-)

Oby wszystkie wizyty były udane tego wam wszystkim życzę!!! Ja mam dopiero 1.02. więc mam jeszcze trochę czasu....

Już trzymam kciuki :-)

Przepraszam, ale nie pamiętam dokładnie z wrażenia: dziś ktoś poza mną jeszcze szedł do gina, prawda? Czekamy na kolejne wieści?

reklama
Witam
LucyF ja to dopiero do pracy będę szła i jak ty skończysz swoją to mnie jeszcze będą czekały 3 h męki
Aga34 bardzo ładne łóżeczko a Gloria to bardzo ładne imię, mało spotykane jeszcze.
She cieszę się, że z dzidzią ok, a może z tymi nerkami to nie będzie tak źle, oby.

No a ja dziś do pracy na popołudnie. A mój P. wczoraj zdezertoerował w boboseksach, bo był za bardzo zmęczony i jak usnął to nic nie dało go obudzić :-(:wściekła/y: Obiecał, że dziś będzie sprawny.

Witam wszystkie Dziewczynki.

She suuper, że wszystko jest ok.
Aga łóżeczko ładne, ale gdybym ja miała wybierać, to wybrałabym z szufladką :tak:
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka

GosiaLew - bardzo bardzo dziękuję.

Witam wszystkie Dziewczynki.

She suuper, że wszystko jest ok.
Aga łóżeczko ładne, ale gdybym ja miała wybierać, to wybrałabym z szufladką :tak:
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka

Zastanawiałam się też nad tym, ale jesli będzie osobny pokoik dla dzidzi to zawsze gdzieś upcham pościel

Asiu, super, że z dzidziusiem wszystko jest w porządku :-) a wyniki moczu mam nadzieję, że wkrótce same się poprawią i nie będzie konieczne żadne dochodzenie w sprawie nerek

Przepraszam, ale nie pamiętam dokładnie z wrażenia: dziś ktoś poza mną jeszcze szedł do gina, prawda? Czekamy na kolejne wieści?

Ja i zaczynam by jednym kłębkiem nerwów, choć po tym jak przyszły dobre wieści od Ciebie to się troszkę uspokoiłam i liczę, że to jest dobry dzień i dalej tak musi być i że nic go nie zepsuje. A jeszcze do 14 dwie godziny :no:. W każdym razie jestem już w domku i zaraz kapu kąpu i miejmy nadzieję, że ten czas jakoś zleci.

Cieszę się strasznie, że badania wyszły pozytywnie, oby ten mocz jeszcze i pach. A co to jest to badanie karku przyziarniste czy jak to tam się zwie?

reklama
Ja i zaczynam by jednym kłębkiem nerwów, choć po tym jak przyszły dobre wieści od Ciebie to się troszkę uspokoiłam i liczę, że to jest dobry dzień i dalej tak musi być i że nic go nie zepsuje. A jeszcze do 14 dwie godziny :no:. W każdym razie jestem już w domku i zaraz kapu kąpu i miejmy nadzieję, że ten czas jakoś zleci.

Będzie dobrze Kochana. Nie ma innej opcji :-)

Cieszę się strasznie, że badania wyszły pozytywnie, oby ten mocz jeszcze i pach. A co to jest to badanie karku przyziarniste czy jak to tam się zwie?

To jest badanie na podstawie, którego gin stwierdza, czy dziecko nie ma żadnych wad genetycznych.

Tu możesz o tym poczytać:

Genetyka Ginekologiczna

Dziewczyny, czy jak zacznę łykać Elevit to mam przestać łykać kwas foliowy? W składzie Elevitu jest 800mg kwasu foliowego. Zapomniałam o to zapytać gina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry