• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

she ja w ciazy lykalam elevit ale juz bez dodatkowego kwasu,bo moj gin twierdzil ze w elevicie jest wystarczajaca dawka...a z tego co czytalam na necie(chyba)to elevit ma najwieksze stezenia witamin i tych innych dozwolonych dla kobiet w ciazy...
ja bylam tego zdania ze skoro w elrvit juz kwas jest to zbedna jest kolejna tabletka(chemia) do lykania....

reklama
Będzie dobrze Kochana. Nie ma innej opcji :-)
To jest badanie na podstawie, którego gin stwierdza, czy dziecko nie ma żadnych wad genetycznych.
Musi być dobrze, po prostu musi. To może mi zaraz takie badanie zrobi? hmmm
Niech tylko serduszko puka, niech puka.

Witaminy to kolejne co muszę sobie do listy dopisać. Mam tego już tyle, że on mnie za drzwi wyrzuci jak bum cyk :zawstydzona/y:

she no te elevit sa drogie ale dobre z tego co wyczytalam i na sobie testowalam...w ciazy bylam 3 razy i za kazdym razem bralam inne wit. i szczerze moge napisac ze elevit sa naj i przy kolejnej ciazy tez bede brac tylko te :))
lilijanna a ty dzis wizyte masz?wiec &&& zacisniete :))))

hej babole
a ja tylko się witam i zmykam
bo moja szefowa tak "bardzo" się przejeła że nie mogłam z zusie złożyc dokumentów bo mi jakiegoś świstka z zakładu pracy nie wystawili że juz jedzie do mnie jeden z pracowników
rzekomo dla przyspieszenia sprawy w zusie a ja i tak wiem że to kontrola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry