• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Musi być dobrze, po prostu musi. To może mi zaraz takie badanie zrobi? hmmm

Koniecznie się tym zainteresuj, bo to badanie trzeba wykonać w określonym momencie ciąży (między 11 a 14tc bodajże). Np. ja musiałam zapisać się na wizytę do 7 lutego, bo od 8 lutego wyniki tego badania byłyby psu na budę. Nie rozumiem tej zależności, no ale lekarze wiedzą co mówią.

reklama
aga witaj...a ja wiem u ciebie mieszka Gloria hihi :)))) gratuluje!!!! no i widzialamm lozeczko ktore chcesz kupic-jest swietne :)) mnie sie podobaly takie male kolyski ale sa drogie i tylko na 2,3 miesiace bo jak dzidzia sie zacznie mocopwac w srodku to moze wypasc :((...ale te co wybralas sa super :)) mozna bujac i wozic :)))

Dziewczyny ja mam inne zdanie co do witamin po 3 miesiącu. Zawsze słyszłam że jak sie bierze witaminy w ciązy to dzieci sie rodzą b. duże no powyżej 4 kg. I jak byłam ostatnio u mojego gina i spytałam sie co mam brac to potwierdził mi to co słyszłam i powiedział że jest przeciwnikiem bo widział jak biedne mamusie sie meczyły przy porodach z duzymi dzidziami.

agu_ska no to chyba dobrze ze dzieci sa duze-zdrowe...ja tez uwazam ze im mniej chemicznych dopalaczy dla organizmu tym lepiej ale skad mamy brac witaminki skoro to nasze jedzenie takie jalowe teraz?wszystko jakos sztucznie produkowane...no nie wiem...ja uwazam ze akurat witaminy w tabl sa niegrozne skoro tyle kobiet je bierze...nie chialabym zeby moje dziecko mialo niedobor ktorejs witaminy..

Witam się przebrnęłam

Karolcia super że impreza z okazji dobrych wyników się udała:tak:
Kasia co za głupie ludzie -niech się bujają -a kontrola??? co ginekologiczne Cię Pan zbada:-D???
Aga super!!! gratuluję córci...

hmmm komu nie pogratulowałam to gratuluję i trzymam kciuki jak codzień:tak:

Dziewczyny ja mam inne zdanie co do witamin po 3 miesiącu. Zawsze słyszłam że jak sie bierze witaminy w ciązy to dzieci sie rodzą b. duże no powyżej 4 kg. I jak byłam ostatnio u mojego gina i spytałam sie co mam brac to potwierdził mi to co słyszłam i powiedział że jest przeciwnikiem bo widział jak biedne mamusie sie meczyły przy porodach z duzymi dzidziami.

Dzieci są duże bo mamusie żrą jak szalone -to moje zdanie:-) i mojego gina -słodycze wpływają na wagę dziecka -nie witaminy -każdy lekarz ma inną opinię -mi dentysta powiedział że widać ze biorę witaminy bo zęby mam super więc powinno być ok podczas karmienia kiedy organizm jeszcze bardziej dostanie w kość.

aga witaj...a ja wiem u ciebie mieszka Gloria hihi :)))) gratuluje!!!! no i widzialamm lozeczko ktore chcesz kupic-jest swietne :)) mnie sie podobaly takie male kolyski ale sa drogie i tylko na 2,3 miesiace bo jak dzidzia sie zacznie mocopwac w srodku to moze wypasc :((...ale te co wybralas sa super :)) mozna bujac i wozic :)))

Mnie teżsię podobają typowe kołyski ale niestety sązbyt drogie i jak sama pisałaś na krótko wystarczą.
A tu przesyłam link do wózka :-)
Roan Kortina LUX - wielofunkcyjny wózek :: Sklep BOBAS wózki dziecięce

reklama
I bądź tu mądra z tymi tabletkami jak co lekarz to opinia :)
Aga - ale cie wzięło z tymi zakupami :)
Kasia - co się tak Ciebie czepiają w tej pracy wrrr, bądz silna i sie nie przejmuj nimi !!!
Aniołki, 13 x 13 - zrobię kompromis i będę brała co kilka dni hehe. U mnie dziecko i tak będzie duże - bo jak nie jadłam słodyczy to mam teraz ciągle ochoty i do tego odkryłam truskawkowe ptasie mleczko wedla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry