czarna76
Fanka BB :)
Hello ,
Aga , a nie mówiłam że dziewuszka będzie , łóżeczko fajne , mi to ciemne się podoba.
Aniołki , witaj
She , a Tobie ja czarna czarownica przepowiadam chłopczyka , no ktoś musi mieć , bo dziewczynek już dużo ;-)
Syla , współczuje i przytulam (*)
Just , a u Ciebie to ta panienka taka wstydliwa i nie chce się ujawnić ? Cieszę się że dobrze wszystko.
Missis , i co u tego nowego lekarza? Potwierdził to samo?
U mnie wczoraj zawitała @ , za tydzień mam wizytę i się zobaczy . Mam nadzieję że po torbielach nie będzie śladu.
Aga , a nie mówiłam że dziewuszka będzie , łóżeczko fajne , mi to ciemne się podoba.
Aniołki , witaj
She , a Tobie ja czarna czarownica przepowiadam chłopczyka , no ktoś musi mieć , bo dziewczynek już dużo ;-)
Syla , współczuje i przytulam (*)
Just , a u Ciebie to ta panienka taka wstydliwa i nie chce się ujawnić ? Cieszę się że dobrze wszystko.
Missis , i co u tego nowego lekarza? Potwierdził to samo?
U mnie wczoraj zawitała @ , za tydzień mam wizytę i się zobaczy . Mam nadzieję że po torbielach nie będzie śladu.

więc ją przegoniłam z pomysłem -nauczyć dziecko bujać to naprawdę problem... dziecko bardziej od bujania potrzebuje bliskości
Szwagierka S już ma w etacie matka-nosicielka...bo jak mały ze szpitala wrócił ciągle buł husiany i bujany -teraz ma 4 miesiące i albo śpi albo na rękach siedzi... super -jak się z rodzicami mieszka którzy ugotują i posprzątają -ale ja sama muszę ogarnąć prace domowe i co??? kiedy????
ale puki co nie mam dla kogo :-( no nic uda sie kiedys... super ze u ciebie wszystko ok