• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hello ,
Aga , a nie mówiłam że dziewuszka będzie , łóżeczko fajne , mi to ciemne się podoba.
Aniołki , witaj
She , a Tobie ja czarna czarownica przepowiadam chłopczyka , no ktoś musi mieć , bo dziewczynek już dużo ;-)
Syla , współczuje i przytulam (*)
Just , a u Ciebie to ta panienka taka wstydliwa i nie chce się ujawnić ? Cieszę się że dobrze wszystko.
Missis , i co u tego nowego lekarza? Potwierdził to samo?

U mnie wczoraj zawitała @ , za tydzień mam wizytę i się zobaczy . Mam nadzieję że po torbielach nie będzie śladu.:dry:

reklama
Mnie teżsię podobają typowe kołyski

A komu się nie podobają:-D :-D :-D moja mama już mi pokazała jaką chce wnusi kupić -piękna i droga:szok: więc ją przegoniłam z pomysłem -nauczyć dziecko bujać to naprawdę problem... dziecko bardziej od bujania potrzebuje bliskości :tak: Szwagierka S już ma w etacie matka-nosicielka...bo jak mały ze szpitala wrócił ciągle buł husiany i bujany -teraz ma 4 miesiące i albo śpi albo na rękach siedzi... super -jak się z rodzicami mieszka którzy ugotują i posprzątają -ale ja sama muszę ogarnąć prace domowe i co??? kiedy????

tego facetom nie mozna zostawic - ja od 6 miesiaca biore sie do roboty - mimo tesciowej narzekań ze za wczesnie - mój mąz tera zche wszytsko neibieskie a aj rózowe wiec na razie sie nie dogadamy heheh

A komu się nie podobają:-D :-D :-D moja mama już mi pokazała jaką chce wnusi kupić -piękna i droga:szok: więc ją przegoniłam z pomysłem -nauczyć dziecko bujać to naprawdę problem... dziecko bardziej od bujania potrzebuje bliskości :tak: Szwagierka S już ma w etacie matka-nosicielka...bo jak mały ze szpitala wrócił ciągle buł husiany i bujany -teraz ma 4 miesiące i albo śpi albo na rękach siedzi... super -jak się z rodzicami mieszka którzy ugotują i posprzątają -ale ja sama muszę ogarnąć prace domowe i co??? kiedy????
A ja już zaczynam małą bujać , bo mnie tak ukopała od samego rana że nie mogę z klientami rozmawiać. Więc siedzę w fotelu i się bujam do przodu i do tylu licząc że może zaśnie...

Ostatnia edycja:
witam wszystkie babole :-D

ale wy okropne jestescie tylko pisu pisu i kliku kliku wrr a ja obiad gotuje i doczytuje w miedzyczasie

bylam na zakupach kupialam w lumpeksie superasny sweterek za 3,5 :-D i chyba nowy bo z metka :-D i kupilam te testy owulacyjne i na allegro tez bo w aptece to makabra 21zl za 5 szutk co za obled normalnie oczy mi wyszly na wierzch jak cene uslyszalam...

aga ukradlas mi imie niedobra ty... ja chcialam gloria :-p ale puki co nie mam dla kogo :-( no nic uda sie kiedys... super ze u ciebie wszystko ok :-D

she ale fajnie ze z dzidzia super, mam nadzieje ze fotke wstawisz, szkoda ze filmikow nie wstawiacie bo bym sobie popatrzyla :-D

aniolki ja tez biore elevit, tzn teraz biore co dwa dni bo one takie drogie ze wole oszczednie :-D poza tym mysle ze to starczy jak dzidzi nie ma, mysle czy nie brac codziennie ale po polowce, chyba to bedzie lepszy sposob na oszczednosc :-D

czekam na kolejene dobre wiesci a tymczasem wracam do gotowania obiadku :-) dzis rosolek i pieczone kielbaski :-)

Hej Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie...Nie odzywam się, ale Wam WSZYSTKIM bardzo kibicuję, trzymam kciuki i oczywiście się martwię. Cieszę się, że ogólny nastrój na forum dosyć pozytywny, oby tak dalej. Jak patrzę na te Wasze suwaczki, to aż trudno uwierzyć jak ten czas leci, no i bardzo się cieszę, że tylu udało się zafasolkowac.
U mnie nic ciekawego. więc się nie odzywam, bo nawet nie ma po co i co napisac...
A moja siostra (może któraś pamięta, że o niej pisałam) ma się dobrze, będzie miała dziewczynkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry