• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ojej lucyf... jak to moj powiedzial "ale kupa" wrr wiem co czujesz... przeganiaj ja jak najszybciej bo moja sie juz konczy... teraz czekam na mojego chlopa i ustalamy terminy boboseksow bo on ma w przyszlym tygodniu nocki wiec musi zbierac sily a ja wiem jak on po nockach wyglada wiec musze go troche oszczedzic a nie tak codziennie jak ostatnio prze trzy miesiace... a co do cykli to policz sobie srednia wez pod uwage 5 ostatnich i ci wyjdzie jak dlugie masz, bo mi sie rozjechaly troszeczke... no nic ide na zupke bo adam przyjechal, chyba cudem udalo mu sie do auta wejsc bo ostatnio zamarzaja wszystkie klamki :-/

ojej lucyf... jak to moj powiedzial "ale kupa" wrr wiem co czujesz... przeganiaj ja jak najszybciej bo moja sie juz konczy... teraz czekam na mojego chlopa i ustalamy terminy boboseksow bo on ma w przyszlym tygodniu nocki wiec musi zbierac sily a ja wiem jak on po nockach wyglada wiec musze go troche oszczedzic a nie tak codziennie jak ostatnio prze trzy miesiace... a co do cykli to policz sobie srednia wez pod uwage 5 ostatnich i ci wyjdzie jak dlugie masz, bo mi sie rozjechaly troszeczke... no nic ide na zupke bo adam przyjechal, chyba cudem udalo mu sie do auta wejsc bo ostatnio zamarzaja wszystkie klamki :-/
ja sie tylko zastanawiam jak zolniezyki mojego m mogly ominac moja owulke no po prostu niemozliwe, ale pewnie za bardzo chcialam:-(
kupie winko i upije sie z tego wszystkiego:-(

wiesz a jak mojego mogly ominac to tez nie wiem jak seksy byly od 8dc do 20dc codziennie wiec to prawie niemozliwe, tak teraz mysle ze moze przez tak czesty seks bylo ich za malo i wyzdychaly zanim dotarly wiec teraz to juz tak na luzie, chyba ze test owulacyjny pokaze dwie grube krechy to mojemu nie dam spokoju przez trzy dni (dla pewnosci) hihi

dobra zmykam na obiad

a ja kupie winko na seksy :-D teraz mam wisniowke od mamy domowej roboty :-) wiec se golne :-D

Hej Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie...Nie odzywam się, ale Wam WSZYSTKIM bardzo kibicuję, trzymam kciuki i oczywiście się martwię. Cieszę się, że ogólny nastrój na forum dosyć pozytywny, oby tak dalej. Jak patrzę na te Wasze suwaczki, to aż trudno uwierzyć jak ten czas leci, no i bardzo się cieszę, że tylu udało się zafasolkowac.
U mnie nic ciekawego. więc się nie odzywam, bo nawet nie ma po co i co napisac...
A moja siostra (może któraś pamięta, że o niej pisałam) ma się dobrze, będzie miała dziewczynkę.

Witaj
Nie wiem właśnie dlaczego przestałaś do nas zaglądać, przecież my tu nie piszemy tylko o ciąży lub zabiegach ale również o tzw. "pierdołach " więc napewno masz o czym pisać. Zostań z nami.

Brzusio mnie boli, chociaż się opierniczam w pracy a co szefostwa nie ma wszystko na mojej głowie a reszta poszła do domu bo przecież nie zamykają firmy - tylko ja mam przesra...

Pati - nie pisać o winku własnej roboty bo dzisiaj mam jakaś ochotę na alkohola.

Wogóle jakiś obłęd dzisiaj - wszyscy życzą mi dużego, zdowego dzidizusia ( no zdrowy rozumiem ale zaraz duży ) i do tego chłopczyka - now iecie co??

reklama
Dzień dobry kochane ;-)

Przepraszam, że tak Was zaniedbuję ostatnio :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam kupę nauki :dry:
Ale powoli, powoli wszystko idzie do przodu ;-);-)

@ już się kończy, wiec może od jutra jakieś seksy zaczniemy :-):-)

Aga gratuluję córci :-D

kurcze tylko to zapamiętałam :zawstydzona/y: nie doczytałam wszystkiego, bo nie mam czasu :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry