Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja sie tylko zastanawiam jak zolniezyki mojego m mogly ominac moja owulke no po prostu niemozliwe, ale pewnie za bardzo chcialam:-(ojej lucyf... jak to moj powiedzial "ale kupa" wrr wiem co czujesz... przeganiaj ja jak najszybciej bo moja sie juz konczy... teraz czekam na mojego chlopa i ustalamy terminy boboseksow bo on ma w przyszlym tygodniu nocki wiec musi zbierac sily a ja wiem jak on po nockach wyglada wiec musze go troche oszczedzic a nie tak codziennie jak ostatnio prze trzy miesiace... a co do cykli to policz sobie srednia wez pod uwage 5 ostatnich i ci wyjdzie jak dlugie masz, bo mi sie rozjechaly troszeczke... no nic ide na zupke bo adam przyjechal, chyba cudem udalo mu sie do auta wejsc bo ostatnio zamarzaja wszystkie klamki :-/
teraz mam wisniowke od mamy domowej roboty :-) wiec se golne 
Hej Dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie...Nie odzywam się, ale Wam WSZYSTKIM bardzo kibicuję, trzymam kciuki i oczywiście się martwię. Cieszę się, że ogólny nastrój na forum dosyć pozytywny, oby tak dalej. Jak patrzę na te Wasze suwaczki, to aż trudno uwierzyć jak ten czas leci, no i bardzo się cieszę, że tylu udało się zafasolkowac.
U mnie nic ciekawego. więc się nie odzywam, bo nawet nie ma po co i co napisac...
A moja siostra (może któraś pamięta, że o niej pisałam) ma się dobrze, będzie miała dziewczynkę.

Mam kupę nauki 

nie doczytałam wszystkiego, bo nie mam czasu