• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewcia mam nadzieje ale nic na sile i nie zaszybko bo nie chce wpasc z deszczu pod rynne...wiadomo ze bym JUZ chciala ale co nagle to po diable-bedzie odpowiedni czas to bedzie fasolek...ciesze sie ze w miare szybko sie to dzieje ale nie nakrecam sie na ciaze :)) jak bedzie to bedzie a ja bede wtedy najszczesliwsza ze jest :)))

reklama
Aga - tak jak pisała aniołki - Twój post trzyma w napięciu, dobrze że juz dobrze, odpoczywaj teraz !

aniołki - gratuluję postępów w kuracji !! to na pewno działa na Ciebie budująco, oby tak dalej !

ewcia mam nadzieje ale nic na sile i nie zaszybko bo nie chce wpasc z deszczu pod rynne...wiadomo ze bym JUZ chciala ale co nagle to po diable-bedzie odpowiedni czas to bedzie fasolek...ciesze sie ze w miare szybko sie to dzieje ale nie nakrecam sie na ciaze :)) jak bedzie to bedzie a ja bede wtedy najszczesliwsza ze jest :)))

No to tak jak ja JUŻ chcę mieć Dzidzię najlepiej na rękach, ale rozum mówi BABO POCZEKAJ:zawstydzona/y: no i dopiero pod koniec roku się zdecydujemy

lena normalnie chyba mi skrzydelka wyrosna ;) ale jestem spokojna o przyszlosc moja i mojego nastepnego dzidziusia kiedy sie pojawi ta kropeczka w brzuszku :) a wszystko za sprawa fantastycznego lekarza ktory odkryl wkoncu co mi jest :)))))))
ewcia ja sie nie decyduje-jak bedzie juz wszystko"czyste"(wyniki itp.) to sciagamy plachte z byka K i tyle ;) wtedy kiedy bedzie to bedzie :))

Aga - kochana, stracha musiałaś mieć strasznego:-( Najważniejsze że wszystko dobrze. A wiadomo od czego te jelita?

Aniołki - a do czego te paski?Co będziesz mierzyć

Just - u mnie w pracy nie chcieli zaświadczenia ale gdzieś w ustawie czytałam że powinno byc. Jak wynajdę to ci podeśle.

Dziewczyny gorąco was pozdrawiam. Ja po wizycie. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry