Hej kobietki!!!
Ja dziś nareszcie trochę pospałam!Czuję że przydałoby sie ze 2 tygodnie odpoczynku najlepiej gdzieś gdzie swieci slonce
kazikz, lilijanna - ceszę się bardzo, że z Waszymi dzidziami wszystko dobrze!!!
ewcia - masz rację wybaw sie na weselicho, a potem do działania

U nas jest duza szansa ze nasze blizniaki poczęly sie na naszej podrozy poslubnej

Pewnie dlatego, że wgóle nie myslelismy o tym ze moze pojawicsie dzidzius...dlatego teraz tez tak chce, poprostu sie kochać, a co ma byc to bedzie
ewelinaK26 - my z moim K zaczelismy dopiero po @ po zabiegu, bo tak kazał moj gin. Trochę to trwało, bo co prawda @ przyszła szybko bo po 21 dniach ale za to trwała 15 dni!!! Tez wczesniej sie panicznie balam.
ola:* a ile u Ciebie trwają cykle??Bo u mnie to owulka jest właśnie miedzy ok 14 dnia cyklu. Więc nie odpuszczaj dalej mezowi
She - udanej imprezki zyczę!Mam nadzieje ze dzis juz lepiej sie czujesz!
aga34 - duza kobitka juz z Twojej Glorii

ech Ci nasimężczyzni..sa tacy kochani..
missiiss - miłych zajec zycze! No i idz do tego lekarza, to bedziesz wiedziała na czym stoisz!
aga80 - ja tnie miałam takich objawów
anetha - Tobie też zycze milego spotkania ze znajomymi..a jesli chodzi o dzidzie, to przede wszystkim TY musisz byc gotowa nie tylko fizycznie ale tez psychicznie...
just - dzięki za kciuki!szczerze mowiac to mam juz dosyc lekarzy i badan..ale dla tego szczescia o ktore walczymy..zrobie wszystko!
Ech te hormony!!!

kaska- bardzo sie ciesze ze masz lepszy humorek!

I mysle ze pati ma swietny pomysl zeby przekonac wercie do kina
pati -- no to super ze egzamin dobrze poszedl!

Swietny sen miał Twoj małzonek!I wiesz co ja mam wszystkie objawy tej choroby!

Ide posprzatac w pokoju, ale tak mi sie nie chce ze szok!!