Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

karola ja bym nie szla z szwem bo basen to dobre siedlisko bakteri i miejsce do zalapania infekcji a jakbys jakas infekcje dostala to chyba za fajnie by nie bylo
daa bardziej obstawiam na urojona ciąże ;-)
w ogole z ms ie poklocilam o glupoty ale jak chcialam si epogodzic to furczy wiec nie to nie nie bede sie prosila i blagala. Zla jestem jak nie wiem az sama sobie poszalm na obiad do knajpy bo on fochem rzucil ... Nie lubie takich sytucji i ciszy w domu ... Kompletny idiotyzm ehhh![]()

co do naklejek Kubusia, to najlepiej

tez na twoim miejscy bym wymyslila ale ja raczej odradzam basen, mozesz i ejeszcze zapytac ginki ale wydaje mi sie ze bedzie na nie... Ale ja lekarzem nie jestem pamietam tylko jak moj gin mowil zeby lepiej na baseny nie chodzic bo infekcje sie czesto w ciazy zdarzaja ja bylam raz na basenie ale infekcji nie dostaalam ale ze szwem bym nie poszla

a ja leżę tyłkiem w górze... na poduszce... Tak strasznie mnie już bolało że nie dałam rady nawet siedzieć -polożyłam się S, wcisnął mi pod tyłek poduchę i sie zaczęło.... Mała tak się zaczęła zapierać i napinać jakby mogła to by krzyczała "mama co robisz??" -no nic po paru minutach przepłynęła w miejsce żołądka (stąd teraz mega zgaga) ale dół ufff chwilowo nie boli...
Karola basen to pomysł średni -idź po prostu do jakiejś kumpeli i poplotkujcie... ja tam nie mam nic przeciwko temu że S na siłkę chodzi... może w marcu jeszcze sie wybierze na miesiąc -jego sprawa... pewnie ze mniej nudno jak jest w domu -ale kurcze jemu też się coś po pracy należy... no nie wiem -lepiej niech idzie na siłke niż na browara z kumplami... tylko kurcze patrząc na grafik pracy Twojego męża to on albo ni będzie miał czasu na siłkę albo mu się odechce po tygodniu![]()

. I WIEM ŻE BASEN TO ŚREDNI POMYSŁ ALE BRAKUJE JUZ MI SIŁ DO TEGO WSZYSTKIEGO. AGATKO JA LEŻAŁAM PLACKIEM 5MIESIĘCY SAMA W DOMU BO MÓJ MĄŻ PRACOWAŁ, JAK JESTEM W SZPITALU TO WPADNIE NA 20 MINUT I TO NIE CODZIENNIE WIĘC UWAŻAM ŻE CHYBA POWINIEN SIĘ POCZUĆ ŻE MA ŻONĘ I DZIECKO W DRODZE A NIE ZACHOWUJE SIĘ TAK JAKBY BYŁ KAWALEREM DO KURWY NĘDZY.I JESZCZE STRZELIŁ FOCHA BO POWIEDZIAŁAM ZE IDĘ NA BASEN I POSZEDŁ SPAĆ. WIEC JA NIE MOGĘ IŚĆ NA BASEN A ON NA SIŁOWNIĘ TAK.Urosept i Furagin możesz brać spokojnie......nawet jak fasolka w drodze....Dziewczynki kochane... Mam problem z siusianiem... Chyba kupie sobie tabletki żurawinowe, czy coś w tym stylu... Nie znam się jednak na tym, a wybór w aptece ogromny... Macie jakieś sprawdzone specyfiki?? Biorąc jeszcze pod uwagę to, że staranka w trakcie![]()