missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
13x13 da sie boja mieszkam 80 km od rodzicow i sednio co 2-3 miesace czasem dluzej mnie w domu nie ma wiec nie bedzie problemu ... tylko zebys ie nic nie dzialo... strasznie si eboje a jak juz przeczytalam ze CLO daje zwiekszone ryzyko ciazy pozamacicznej to juzmam schizy ze bede miala w jajowodzie i ze mi wytna i dzidziusia nie bede miala nigdy :-( ja juz poprostu nie moge... wiem ze to glupie ale mam za zle nawet bratu ze jak my stracilismy dzieciatko to on po chwili mi sie chwali ze on bedzie mial dzidziusia bo wpadli a sie nie zabespieczali nawet... wiem ze jestem zla ale mnie trzesie bo on ma zawsze farta i mu wszyscy wszystko daja a ja sobie musze radzic w wiekszosci sama i zazwyczaj mam pecha :-(i pewnie tak sie skonczy ze w ogole dzidzia nie bede miala a juz chyba umre jak sie tragedia powtorzy....

masz to za sobą i wiesz że nie chcesz drugi raz... może poproś położną żeby maluszka zawinęła w pieluszkę... a może właśnie dlatego ze to była cesarka zwróciłaś na to uwagę??? bo po n-godzinach porodu pewnie się nie wygląda lepiej niż bobas
i jest naprawdę wszystko jedno... 
.Moze powiedz ze nie czujesz sie na silach zeby trzymac dziecko po porodzie.U mnie tez polozna sie zdziwiła jak chciaala mi dac Veronike a ja powiedzialam ze ma Ja dac M bo czuje sie slabo.