Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wierzę w to, że te wszystkie krzywdy zostaną nam prędzej, czy później wynagrodzone...
Z jednej strony straciłam dwójkę dzieci, ale mam najwspanialszego męża na świecie.... Nie mogłam trafić lepiej .... Kocham Go najmocniej jak się da....
Inne kobiety często mają dzieciaczki, a ich faceci to świnie.... Lub nie mają w ogóle kogoś, kto je kocha...
Może nie można mieć wszystkiego... Albo nie można mieć wszystkiego na raz...
Wczoraj mój mąż jak trzymał rękę na moim brzuchu to poczułam jakby mi się tam coś poruszyło na środku, oglądałam bym dalej TV gdyby mój mąż nie spojrzał się na mnie dziwnie i spytał się czy czułam to co on. Czy jest możliwe że tak szybko poczyłam dzidziucha - mój lekarz mówił że powinnam dopiero za 3-4 tygodnie????? Pierwszy raz cos takiego miałam i zgłupiałam.
Aga - widzę że jesteś już spokojniejsza przed wizytą ( co mnie bardzo cieszy) - powodzonka Tobie i innym dziewuszkom na wizytach!!!!
Daaa oto najpiękniejsza fotka jaką narazie mam...
mój syneczek dwa tygodnie temu...
czując małego brykacza w brzuszku juz wierzę że mozna mieć kochającego, wspaniałego męża i to malutkie szczęście... a niestety kiedyś też miałam chwile zwątpienia