wiolka_1982
Fanka BB :)
missiiss - pamietaj ze sny sprawdzaja sie na odwrot!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana mam nadzieję, że Ci się kiedyś Twój synek przyśni i że to będzie piękny sen i przytulisz go bardzo mocno i powiesz mu jak go kochasz....karolcia az zazfroszcz takich pieknych snow... az mi lezka poleciala bo ja tak bardzo bym chciala zeby moj Antos do mnie przyszedl we snie i sie ze mna pozegnal :-( bardzo zaluje ze go nie widzialam ze go nie wzielam na raczki :-( mi si esame zle sny snia... dzisiaj np. snilo mi sie ze bylam w ciazy i ze od dluzszego czasu juz mi nie rosl brzuszek a mialam juz termin na porod i zaczely sie skurcze i dzwonie do mojego doktorka tego co do niego chodze i mowie mu co i jak a on ze smutkiem mowi ze urodze martwe dziecko bo nie roslo juz i kazal mi jechac do najlepszego szpitala dla wczesniakow i jechalam do szpitala ze strachem i lzami ze urodze dzidzia ktory nie bedzie zyl dla mnie .... :-( ja nie wiem jak ja mam takei sny to mam straszne dni pozniej ... boje sie plaze i ciagle o tym snie mysleboje sie ze to przepowiednia na kolejna ciaze :-(
Masz rację....i tak wybieram się do jakiegoś super gina z moimi wynikami...może za jakieś dwa, trzy tygodnie...jak już kariotyp będziemy mieli, to się podpytam...Karolcia lepiej trzeba by się było spytać lekarza, bo musisz pamiętać że ten lek rozrzedza krew
TSHKarolcia a jakie już macie badania za sobą??
Bo ja właśnie dziś zrobiłam spis badań, które chcemy zrobić
superaśnie :-) ja wracam do sprzatania, musze zrobic porzadek ze starymi zeszytami... jestem wykonczona ale mam dosyb balaganu bo szczerze powiedziawszy od czasu rozpoczecia sesji to mam problem z ogarnieciem domu :/... dzis wrocilam o 16,30 zjadlam obiad, wypilam kawe pojechalam na zakupy wrocilam o 19,30 poukladalam zakupy, zaczelam zmywac gary i wybila 21 powycieralam no i teraz jeszcze zrobie porzadek z burdlem w pokoju :/ sory za slownictwo ale tego co ja tu mam inaczej nie da sie nazwac... aha i adam kuje stare plytki i robi mega dziury w scianie... ja juz widze w kolorach remont tej lazienki a tesc placze nad swoimi brudno rozowymi plytkami ktore sa takie superrr... ze mi tylko na wymioty sie zbiera jak patrze na ten brudny roz fuj 
nie daj emi to normalnie spokoju... juz mam ktory dzien jak na suwaczku widac dzien cyklu i okresu i owulki niet
a pamietam jak z antkiem to owu byla w 62 dniu cyklu czyli w czwartek jakbym poszla do gina to moze bym widziala czy jakis pecherzyk sie robi a nie zazywac duphaston i zaczynac cykl od nowa i czekac az sie kolejny pokaze bo clo narazie odpada.... tylko nie chce isc do mojego priv bo pomysli ze mnie pogielo ale mysle zeby sie poswiecic i pojechac do ziebic do siebie i tam u panstwowego sobie zrobic usg i spawdzic (do babki kiedys chodzilami to ona pierwsza mi powiedziala ze mam blizniaki)