Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurcze biore ten doxycyclinum tzf i poprostu mam dzialania nieporzadne z ulotki :-( glowa mnie nawala jest mi goraco i dziwnie sie czuje ogolnie....![]()

jakos tak czasem dziwnie widze... i tak mi leb peka i jakbym miala goraczke sie czuje taka rozpalona... nieptrzebnie bralam t tabletke o 21... ehhh ale osiol ze mnie wolalabym sie pozbyc tego cholerstwa choc ponoc nie szkodzi ciazy i dzidzi ... ale wolalam zrobic z tym porzadek ...

) więc może i u Ciebie coś się zmieniło..chyba tak zrobie lbo zmniejsze dawke... n ulotce pisze ze jedna doba 2 tabsy reszte po jednej w ciezkich przypadkach albo po wyzej 70 kg po 2 tabsy na dobe przez 5 dni ja waze wiecej niz 70 kg (77) i biore dwie jak lekarz kazal i wczoraj bylo ok wsio a dzisiaj wymiekam ...jakos tak czasem dziwnie widze... i tak mi leb peka i jakbym miala goraczke sie czuje taka rozpalona... nieptrzebnie bralam t tabletke o 21... ehhh ale osiol ze mnie wolalabym sie pozbyc tego cholerstwa choc ponoc nie szkodzi ciazy i dzidzi ... ale wolalam zrobic z tym porzadek ...