Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyli nadal albo ja gruboskórna i niekumata jestem, albo ludek taki delikatny ;-) no ale w końcu się doczekam 
od czasu do czasu jak zaboli to ałć, no ale byle gorzej nie było.Aga - biedny ten twój mąż hehe, powiem ci że miesiąc temu miałam to samo tak mnie mąż wkurzył we śnie, że jak się obudziłam to byłam zła jak osa, on do mnie "misiu wstawaj" a ja do niego "misiu srisiu sam se ku... wstawaj", stanął wryty!! Nie wiem co we mnie wstąpiło zazwyczaj z rana mam super humor - no cuż hormony atakują!!!!
Buziole dla wszytskich - miłego poniedziałku!!!

) ale to było kawałek temu i wszystkie wyniki zostały w klinice leczenia niepłodności a więcteraz to już nic nie potrafię doradzić.
Kochana na kopniaki to jeszcze za wcześnie , pewnie odczuwasz takie łaskotanie :-)Ja je czuję do tej pory, więc nie jesteś gruboskórna.Asiu, Lili, czasami coś takiego specyficznego czuję w brzuchu głównie jak siedzę, i podejrzewam, że to właśnie ruchy, ale kopniakami to bym tego nie nazwalaczyli nadal albo ja gruboskórna i niekumata jestem, albo ludek taki delikatny ;-) no ale w końcu się doczekam
![]()
to dobrze bo mi braknie zdrowego rozsadku zeby sie nie stresowacLucyF każda z nas to przerabia przed każdą wizytą. Dlatego my zachowamy spokój za Ciebie :-)