Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja jestem z Tobą... zresztą wiesz
życze Ci jednak spokoju i wiary które pomogą Ci przetrwać cięższe chwile
za ok 10 dni się okaże czy owu było czy nie;-):-) jest taki pasek na wyciek wód -mi w szpitalu robili
nie leż teraz dużo na plecach żeby maluch też był dotleniony
ja miałam przytulanki po zakończeniu krwawienia (tydzień) -lekarz pozwolił -było ok a też skończyło się krwawo i tak krwawiłam znowu 5 dni... za wcześnie według mnei na badanie od środka -no ale każdy gin ma swoje zdanie na ten temat
mam dużo czasu wysyłam prezenty, nawożę i odwiedzam:-);-)
jestem z Tobą myślami i siłami
ja czekam aż S zaczyna przeszkadzać bałagan -i tak sie już przyzwyczaił ze sprząta ze nie wiedział co ma ze sobą zrobić jak ja wyszorowałam wszystko
walcz kochana o malutkie stópki bo warto.... a ja jeśli będę potrafiła pomóc -pomogę
no i zawsze pomocne ramie poda -a nie tak sama chodzisz gdzieś
bo to moze być stan zapalnyTak mi się ta 14 rzuciła w oczy, że aż nie zwróciłam uwagi na suwaczek powyżej. a z wiekiem według usg to faktycznie zmiennie jest, bo u mnie przy usg w 7 i 12 tc. był o 4 dni młodszy od tego wg OM, a teraz o parę dni go przeskoczyłTak... Wg ostatniego usg to 14tc właśnie się skończył. Ale ja wolę jednak kierować się tym suwaczkiem co liczy od OM. Taki sentyment mi został. Poza tym on się zmieniać nie będzie, a ten drugi pewnie co każde usg będzie inny w zależności jak Maluch będzie rósł.
a to dobrze wiedzieć :-)Kochana na kopniaki to jeszcze za wcześnie , pewnie odczuwasz takie łaskotanie :-)Ja je czuję do tej pory, więc nie jesteś gruboskórna.
Aga34 no już czas na duszności -mlec nie jest już taki mały i na przeponę naciskanie leż teraz dużo na plecach żeby maluch też był dotleniony
![]()

a to dobrze wiedzieć :-)
w sumie to jakoś z motylkami to mi się nie kojarzyło, tylko wcześniej bardziej z tym łaskotaniem od środka, a teraz coraz bardziej jakby się obcy przesuwał po skórze brzucha, tyle że od środka :-)
Agaale suwaczek mknie!!! niedawno martwilas sie,ze jestes w tym tyg co ja bylam i widzisz juz jestes dalej i tak z dnia na dzien az w koncu zrobi sie 40ty tydzien![]()