Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
V_Jolka ostatnio miewam problemy z zasnieciemczego nie lubię i nigdy tak długo to nie trwało
ale cóż może nie zawsze można być leniuchem (brakuje mi chyba pracy i porannego wstawania
)
Jaką firmę zamierzasz otowrzyć?
Jak udały się naleśniki? I jaki przepis zrobiłaś że cosik miałaś z nimi problemy? Rozgrzałaś mocno patelnie??Gdybyś była bliżej z chęcia bym pomogła. ...nie tylko w mowie.

lila to sa te wieksze komplecik tu zrobilam przed chwilka rekawiczke zaraz zrobie duga i postaram sie dzisiaj czapeczke zeby mezus wyslal jutropodoba sie?? te buciki to z guziczkami zabokami ;-)
slodziutka to podaj mi maila to ci przesle fotki moich robotek i to jest stronak z moimi pracami szkicami Softbutterfly Site
:-) musze dodtac jeszcze dwa rysunki do ludzi albo zrobic osobny kacik dla mojego synka

V_jolka no to trzymam kciuki, by przyznali Ci dotację :-) Długo musisz czekać na decyzję?
Słowo WINO jest zakazane właśnie dlatego, że my cieżarówki możemy tylko raz na jakiś czas. A tu ostatnio jakiś maraton alkoholowy się zrobił i co rusz jakaś o butelkach z winem pisała. To jest znęcanie się nad ciężarówkami ;-)
Witam was dziewczynki.
Ale mi narobiłyście ochoty na krokiety
Vjolka mogłabyś mi podsunąć przepisik??:-)
Edytka teraz mi juz tylko laparoskopia została. Farmakologicznie nie dało rady.
przepraszam,że nie kazdej odpisałam,ale jakoś mi dziś cięzko! Odpisała mi moja pani doktor, mam zrobić kolejne badania...usg macicy i jajników, i usg jamy brzusznej z oceną nadnerczy...po wynikach ustali leki i da znac kiedy mozna zaczac starania...wszystko mnie juz jakos przerasta..od zabiegu ciagle robie jakies badania i chodze po lekarzach i ciagle cos nowegoPosypało sie to moje zdrowie... najgorsze jest to ze ja nie bardzo mam kiedy robic te badania,wracam z pracy pozno, a moja kochana przewodniczaca nie zawsze wyraza zgode na urlop i czesto robi problemy..dodatkowo jestem zmeczona i fizycznie i psychicznie dojazdami do pracy i sama praca...czuje ze przydalo by misie troche odpoczynku, bo psycha zaczyna mi siadac
w piatek mam tez biobsje tarczycy..heh..
przepraszam ze sie tak wyzalilam, ale komu jak nie wam...
Vjolka wyrzuć patelnię -pewnie sie popsuła
6 dni temu miałam łyżeczkowanie , drugie w przeciągu 5 miesięcy, nie dostałam żadnych antybiotyków lecz po 3 dniach sama kupiłam sobie na własna rękę, boję sie ze wdało mi sie jakieś zapalenie odczuwam lekki ból w brzuchu czy macicy ...powiedzcie mi czy takie objawy sa nie pokojace?

Miałam nie odpisywac tylko doczytać, ale przy tym się posiurałam ze śmiechuVjolka wyrzuć patelnię -pewnie sie popsuła