Witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*). Zostań z nami...
dziekuje Ci:-(
może znajdzie cie dziewczyna która opowie mi na pytania...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj. Dla Twoich Aniołków zapalam (*). Zostań z nami...
dziekuje Ci:-(
Witaj. Dla Twoich
Jeśli ból wystąpił dopiero teraz to zgłoś się do lekarza . A czy bólowi towarzyszy krwawienie i gorączka?? I nie bierz antybiotyków na własną rękę bo mogą jeszcze zaszkodzić...
to już dziecko nie ma jak się ruszać -teraz mój kangórek ma problemy z przesunięciem główki i tylko nią majta na prawo i lewo -jakby chciałam pupę przerzucić to ja bym chyba umarła

opisałam to na wieściach
było na szkole rodzenia:-);-) 
Kochana na kopniaki to jeszcze za wcześnie , pewnie odczuwasz takie łaskotanie :-)Ja je czuję do tej pory, więc nie jesteś gruboskórna.
A moja mała dzisiaj dostała mega czkawki, a ja leżałam na plecach i obserwowałam jak rytmicznie podskakuje mój brzuch ...

Agata jak nazywały się te witaminy co Ty łykasz, bo wiem, że więcej osób ich zażywa, a sa ciut tańsze od tych nie pamietam jakich![]()

Agatka chyba bierze feminatl N - ja tez je biore