Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam
matkko ale demola u mnie .... ktora mnie przygarnie na czas remontu?? a moze znajdzie sie chetna na sprzatanie??? ja ide wyciarac brrr moze ktoras pomoze

ja mam tu tyle roboty ze szok... jak adam skuwal plytki to takie dziury w scianie byly ze glowe mozna bylo wlozyc bo wiadomo kiedys sie kleilo plytki na betonie... a sciany z kamieni i pustakow sie robilo a nie z cegiel wiec teraz sa tego skutki ze ja nie wiem jakim cudem ta sciana jeszcze stoi ale i tak juz duzo moj wujek zrobil tylko boje sie ile nam skasuje :-O bo tutaj plytkarze za samo plytkowanie biora od 3 tys za taka powierzchnie no i w sumie dlatego wujka do tego najelam bo mam nadzieje na jakis rabat
tylko ze on do nas jezdzi busami 30 km w jedna strone bo sie uparl ze nocowac nie bedzie i ze my go odwozic nie bedziemy wiec jeszcze mi koszty dojazdow doliczy haha
) no a jutro zrobi ta druga czesc, a potem plytki z podlogi reszte skuje bo troche zostalo (chyba ze adam to skuje)..
Zaszkodzić nie zaszkodzą a tylko mogą pomóc..
jednym słowem naleśniki się przestraszyły że wylądują w koszu jak się nie poparwią.. 

ojjj nie będe mieć jak pisać bo palców do trzymania mi zabraknie
:-) Może mąż pomasuje kręgosłup? I będzie lżej? Nioo może nie lżej ale poczujesz ulgę 

Trzymam kciuki za super wyniki. I czekam na wiesci co i jak.

) gdzie piszą jak postępować w przypadku poronień do 12tc. Bardzo szczegółowo. Przetłumaczył mi oczywiście bo mój angielski jak pisałam jest na marnym poziomie
. Dobrze że Tobie udało się trafić na lekarzy którzy walczyli i chcieli walczyć. Ja zawsze mówię że wyjątek jest tylko potwierdzeniem reguły.
bo brak czasu 

witam
matkko ale demola u mnie .... ktora mnie przygarnie na czas remontu?? a moze znajdzie sie chetna na sprzatanie??? ja ide wyciarac brrr moze ktoras pomoze

hahahah,a jak ja potrzebowalam na sprzatanie, to gdzie byłas kolezanko? 
Jeśli kogoś pominęłam zganiam na dzielenie posta
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam..