• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka jak ty to robisz z tym odpisywaniem . :-)Pełna podziwu jestem.
Co do słuzby zdrowia masz rację. Mam przykład swojego taty umierał z bólu,wiec wezwali pogotowie w szpitalu panie z łaską - bo w nocy. I w końcu i tak go odesłali. DO specjalisty nie ma szans żeby sie dostac w normalnym terminie. Wiec i tak musi za wszystko płacić

reklama
No tak jak mam czas to tu puściutko pytałam już na wątku o plamieniach ale wiem ,że karolcia jak i być może niektóre z was miewały plamienia we wczesnej ciązy nie to żebym sie nakręcała, ale rajcuje mnie to gdybanie (moja mama już nie chce mnie słuchać a M zamyka sie w sobie).

No więc tak mój cykl rozpoczął się 18 stycznia w 9-10 dniu cyklu obserwowałam już śluz płodny kurze białko zresztą już napomykałam o tym, a 5 stycznia 19dc zauwazyłam to plamienie różowe po stosunku (na palcu beżowe na papierze blado różowe) wtedy było tego troszke ale tylko raz po wytarciu , przedwczoraj wieczorem już tylko lekka plameczka ledwo widzialna , (przez cąły dzień nic tylko wieczorem), no a wczoraj wieczorem ledwo widoczna smużka i to nie był taki płynny śluz tylko raczej ciągnący , a dziś mi mokro i biało jak zwykle, i zastanaiwam sie czy to nie dzidziol nadżerki w październiku jeszcze nie miałam , chyba ,że sie przyplątała ,ale to raczej krew bardziej leci niż śluz gęsty bo nadżerka to nic innego jak ranka , no i torbieli od 5 lat nie stwierdzono , często kochaliśmy sie bardzo mocno i nigdy takej sytuacji nie było w ciągu 4 lat.O bosz znowu mam tą fajną nadzieje ,że może jednak coś tam sie zadziało , :-D:-D:-D:-D:-D:-D, nas to chyba trzeba by było zaskakiwać dziewczyny żebyśmy sie tak nie zastanawiały dziesięć razy nad starnkami, np M przebijający gumki no własnie to ja sprawdze gumki teraz;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooo kobietka ja i daa gdybysmy zaciazyly to ten sam termin porodu by byl hihi bo ja tez mialam @ 18stycznia :-D

dobra zmykam papu i mowie juz dobranoc i przepraszam ze nie odpisuje ale akurat teraz nie mam sily

Kaskiz nie dziękuje twój suwaczek mknie w zawrotnym tempie:tak:
Acha wczoraj od 16 do 20 kujał mnie prawy janik a od 20 do 24 lewy dziś rano oba na zmiane do 10 a potem już cisza czyżby bliźniaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pati ja mam nauczke po listopadowym teście i czekam tydzień po terminie @ gdyby nie pszyszła .A moje dydole mnie nie bolą jak to zwykle przed @:sorry2:

a tą co w ciąży jest mój szef oddelegował do innego pokoju, żeby mnie nie denerwowała swoim widokiem.

O i bardzo mądrze:tak: nie wiem co to za szef ale na pewno jest człowiekiem...
Tylko Twojego posta przeczytałam bo właściwie interesowało mnie jak ten dzień zniesiesz w pracy -super że nie taki diabeł straszny:tak:

A gin -nic ciekawego... Tyle ze mnie omacał i pozaglądał wszędzie -ale nie do tego przywykłam przy swoim ginie:baffled: żadnej delikatności, żadnego tłumaczenia co robi... taki beton trochę -no nic -następna wizyta za 4 tygodnie po skierowania na badania do szpitala niezbędne i skończy się moja przygoda z tym panem na dobre...
I znowu się przekonałam że mój gin jest the best

Będę jutro laseczki

Kobietka Pati ja tez podobnie... 16go @ :) i tak mnie kusi zeby w piatek 28dnia zrobic tescik... zeby @ nie przyszla:) Kobietka ja tez mialam ciut krwi ze dwa razy, ale dawno chyba jak owulka. nei powinnam sie tak nakrecac:( ale jak juz pisalam dzis mija cztery meisiace od kiedy jestem sama ze swym brzucholem. za dwa dni mialam rodzic. i tak marze zeby wrocily do mnie juz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry