• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaski

wiolka_1982 Wiolka - nio to już naprawde chyba zaczyna kojarzyć kto jest kto :laugh2::rofl2:

Lena77 Agnieszko - tak dobrze pamiętasz. Dzisiaj mam wizytę. Ale zapewne nie odpiszę już dziś bo spotkanie u docenta późnym wieczorem (niech jeszcze nie wejdę punktualnie o 18) i do tego dojazd do domku. Będe zapewne nie wcześniej jak ok 22.. jeśli droga będzie łaskawa..
Co do dystansu.. jak najbardziej na tak. Każda z nas ma chwilę wyciszenia się.

daaa :eek: podziwiam Cię.. jak Cię "zagonili" do nauki?? Ja z jednej strony myślałam o mgr a z drugiej jak prowadzi się własną działalonść a takową prowadzę już kupe lat to po co mi ten mgr pisany na wizytówce :sorry::laugh2: więc suma sumarum póki co nie uczę sie :no::sorry: ale nie mówię że kiedyś :baffled: może.. :szok::laugh2:
Dlatego chylę czoła... wowwww :tak:

GosiaLew buuu szkoda że wredota zawitała.. :wściekła/y: ale jak któraś z nas napisała piękny prezent będzie na dzien kobiet :rofl2:

ilonko.. tak wywiad to ładnie dla TV może być, ale napewno nie z pacjentem przed ciąża, pierwszą! Ale szkoda gadać na ten temat bo i tak nic się nie zmieni.. nio chyba że skończysz tą medycynę i będziesz sławnym specjalistą... ale wiesz co?
Nie zapominaj o nas jak już będziesz tam na górze sławy :laugh2::rofl2:

missiissii Emilko ja też podpisuję się pod słowami "nie marnuj czasu na pisanie tylko do dzieła!"

karolcia81 buziaczki i dla Ciebie.. czekamy na wieści

Aga34 własnie tak jest. Tych badań jest milion pięćset ty zrobisz wszystkich nie jesteś wstanie. Dlatego tak sceptycznie byłam nastawiona do badań immunologicznych. Bo jak zobaczyłam ZNÓW całą listę jak piszesz zeszytu A4 to aż mnie zemdliło... i to nie są już niestety badania po 20 zł :no::wściekła/y:
No ale cóż.. wygrała chęć wiedzy. U mnie na szczęście w tej zapisanej A4 kartce znalazł się gen który przyczynił się do strat..
Więc z jednej strony jest sens robienia badań.. a czasem myślę czy dla mam takich jak my.. nie prościej (czytaj taniej) nie jest brać choć tą heparynę i acard w ciąży bo własnie tak jak pisałyśmy taki zestaw stosuję się wtedy gdy coś z immunologi zawodzi..

Lilijanna Aniu - nio jednak moja ginka tez miała rację że jeszcze "pokocham coca-colę" podczas ciąży. Bo uwielbiam colę a jak zachodziłam w ciąże starałam być abstynętką od niej. Ona powiedziała ze raczej nie na długo :zawstydzona/y:;-)
Przejdzie Ci takie snucie się po mieszkaniu i u Ciebie syndrom wicia gniazda również wystąpi. Nie martw się nic dobrego Cię nie ominie. A Twój mąż musi się uzbroić w cierpliwość...
Mówisz że trzeba wypróbować a nie gadać:eek: zaczynam się bać :rofl2::laugh2:

LucyF Justyś ma wizytę we czwartek??? O ile mnie pamięć nie myli :sorry:

Trzymam kciuki za rozruch..

juest79 napewno wyglądasz pięknie.. a brzunio jak najbardziej wskazany do rośnięcia..Ja balsamuję siebie już od dobrych nastu lat wiec mam to we krwi..
Co do rachunku oby okazał się straszliwą pomyłką ..

Agatko to miłego spotkania w kobiecym gronie.Gratuluję prawka bo jesio nie miałam okazji! Czasem lepiej zostawić autko w domku :laugh2:

ewela28 u nas dzisiaj też pruszy :angry: i jest tak nijak.. zero słoneczka i tak mroźnie buuu ja chcę wiosnę i lato!! Jak wyszły naleśniki? Patelnia ok?

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki:happy:
dziekuje wam za trzymanie kciukow za moja czwartkowa wizyte u gina, mam nadzieje ze nie padne na zawal wczesniej :-p
Slodziutka ze wzdeciami lepiej bo sie chwycilam activii

wczoraj spoykalam sie z kolezanka ktora miala zabieg usuniecia cysty. pan ordynator buc nieziemski na konsylium przed zabiegiem zapytal jej czy w ogole ma zamiar zdazyc z jakakolwiek ciaza przed emerytura. i ze jak juz to uda sie jej tylko jedno dziecko bo z drugim to na pewno nie zdazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
biedactwo pol dnia przez niego przeplakala, a w ciaze nie mogla zajsc z powodu tej cysty wlasnie i zupelnie rozjechanych hormonow
no co za dupek żołędny no oczywiscie pan profesor jak przyjmuje prywatnie to kaze pacjentkom sciagac majtki na korytarzu zeby bylo szybciej, a jego zona dyryguje ruchem, jak mojej kolezanki kuzynka przyszla w spodniach i sla rzeczy nie mogla sciagnac majtek na korytarzu to zona pana profesora zaczela ja opieprzac ze"to pani nie wie ze do ginekologa sie przychodzi w spodnicy"
no normalnie sodoma i gomora:wściekła/y:
powiedzcie mi jak mozna isc do takiego kogos, placic mu za wizyte i jeszcze dawac sie tak ponizac

Lucyf Justyś czasem ludzie myślą że nie mają wyjścia bo to ordynator :wściekła/y::angry: i u niego więcej załatwią.. i że TYLKO ON jest wstanie IM pomóc :no::wściekła/y::angry:
Dlatego...
To super że lepiej z tymi wzdęciami. A co do zawału :angry: Ty tam nie myśl mi tu kojdnąć na zawał.. bo czekając na wiesci od Was i nam stanie :eek::sorry: co ma stać i wtedy będziesz mieć tyle duszyczek na sumieniu..

ewela28 ojj dwa to stanowczo za mało :laugh2: jeśli takowe pyszne wyszły jak napisałaś ..ejjj chyba muszę iść coś na śniadanie zjeść.. bo zaraz jęzorem monitor zacznę lizać :zawstydzona/y::sorry::eek::szok::-D:laugh2:

Lucy raz z przypadku mozna,ale drugi raz to juz nie bardzo,hmm...

:angry: kto wymyslił Nutellę? zjadłam synowi pół słoika,dzizes :laugh2: muszę odstawic,bo się roztyję,a ja nie chcę.

A wogole chciałam poruszyc jakis temat,ale zapomniałam co to było i9 kuźwa nie moge sobie przypomniec :no::zawstydzona/y:

ewela28 nieeee żeby dzidzia zabierała mamusi to :zawstydzona/y::zawstydzona/y: co ma najlepszego.. np rozum :sorry::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:
Nutelllaaaaa nio chyba nie wytrzymam z pustym żołądkiem przed kompem z Wami.

Lilijanna Aniu na to czekamy z niecierpliwością...

Witaski
Aga34 własnie tak jest. Tych badań jest milion pięćset ty zrobisz wszystkich nie jesteś wstanie. Dlatego tak sceptycznie byłam nastawiona do badań immunologicznych. Bo jak zobaczyłam ZNÓW całą listę jak piszesz zeszytu A4 to aż mnie zemdliło... i to nie są już niestety badania po 20 zł :no::wściekła/y:
No ale cóż.. wygrała chęć wiedzy. U mnie na szczęście w tej zapisanej A4 kartce znalazł się gen który przyczynił się do strat..
Więc z jednej strony jest sens robienia badań.. a czasem myślę czy dla mam takich jak my.. nie prościej (czytaj taniej) nie jest brać choć tą heparynę i acard w ciąży bo własnie tak jak pisałyśmy taki zestaw stosuję się wtedy gdy coś z immunologi zawodzi..

Sama więc widzisz Edytko że każdy organizm jest inny bo Tobie badania pomogły a mnie nie uchroniły przed stratą i już zgłupieć można gdy człowiek tak siedzi i się zastanawia czy i które z badań robić lub nie:-(

A co do ceny tych badań, no powiem szczerze że ja od podjęcia leczenia za te wszystkie leki zabiegi i badania to niezłą chatę bym sobie wystawiła.

Ewela 28 - następny zabroniony wyraz na forum to : NALEŚNIKI !!!!!

Ale miałam dzisiaj straszny sen, sniło mi sie ,ze urodziłam synka w 6 miesiacu i nie dostałam paczek ze szpitala, wiecie tymi z próbkami co daja i wogole ,ze przystawialam go do piersi ,a on nie chciał pic tego mleka,bo ono sie jeszcze nie utworzylo i nie był wcale głodny o dziwo, wogole do tego nie plakał, jesuuu :eek:

reklama
dziewczyny....u mnie juz @ sie skończyła.....to znaczy jeszcze takie maleńkie brązowawe plamki są...ale od rana tylko tyle...to 4 dzień...normalnie to 4 dni ze mnie leciało jak z kranu a 5, 6 był taki lajtowy....czy to, że jest teraz taka krótka to źle? bo zaniepokoiło mnie to...no i poza tym pierwszym dniem...to jakas taka skąpa była.....
kurcze czy to znaczy, że endo marnie sie odbudowało i nie miało co lecieć, a może to nie @ tylko jakieś plamienia po zabiegowe...ale po 6 tygodniach to chyba tez nie możliwe?
w każdym razie nie była normalna...czy to powinno mnie zaniepokoić?:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry