• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej!
Powiedzcie mi jak tam kaska? bo chyba dzis miala miec te drugie wyniki... czekam na dobre wiesci :-)

mykam do sprzatania wrrr juz troche plytek mamy polozonych jupi :-D :-D

Danula nie umiem pomóc. Ale może inne dziewczynki będą wiecej coś na ten temat wiedziały..

Viloka mnie również rozczulił ostatni obrazek :zawstydzona/y:

LucyF Justyś mniam mniam placki. W tamtym tygodniu miałam, i może jesio jutro zrobię?? Uwielbiam placki. A Twój małż sprytny :laugh2:

Pati czekamy na wieści od Kasi... ale narazie ciszaaaaa

Danula nie umiem pomóc. Ale może inne dziewczynki będą wiecej coś na ten temat wiedziały..

Viloka mnie również rozczulił ostatni obrazek :zawstydzona/y:

LucyF Justyś mniam mniam placki. W tamtym tygodniu miałam, i może jesio jutro zrobię?? Uwielbiam placki. A Twój małż sprytny :laugh2:

Pati czekamy na wieści od Kasi... ale narazie ciszaaaaa

Słodziutka dziękuje ale już dostałam wiadomość od Aniołki i wszystko wiem w poniedziałek już tam jadę.

Aniołki jeszcze raz dziękuje Ci bardzo :-)

czesc dziewczynki.znowu napisalyscie starsznie duzo od rana
Lucy ja wlasnei szukam przepisu w internecie na placuchy takie:)ale sie zgralysmy!
Gosiu szkoda ze@ przylazla:(
Missiiss wez sie w koncu do roboty,a nie tylko analizujesz:)

Lilijanka dzieki za wiare w moje krechy:) Ty teraz mozesz leniuchowac ,niech M nie marudzi:)
Słodziutka chyba poslucham was i mojego M i nie bede testowac. przyjdzie to przyjdzie nie to nie.
daaa dzieki za pozdrowienia i powodzenia w testowaniu:)

reklama
Danula a cio się stało? Jeśli można zapytać? Coś z badań wyszło?
Jak dobrze że można tutaj uzyskać mądre wskazówki

Edyta byłam u lekarza okazuje się, że mam chlamydie i tokso muszę zrobić awidność i leczyć chlamydie jak wyniki będą dobre możemy się starać o maleństwo. Resztę mamy na szczęście dobrą kardiotyp także :-)
Tak liczyłam, że któraś mi coś podpowie bo szukałam w necie ale nic nie mogłam znaleść a tu konkretnie adres dostałam i numer już dzwoniłam i wiem wszystko :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry