• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasiu superasne wiesci.wieczorkiem na pewno jeszcze leosze nam przedstawisz po wizycie u gina.
aga nalesniki to chwilka ,niech M z robi po pracy:)
Slodziutka nei tyle mowilas zebym sie wstrzymala co poczekala do walentynek:) a jak wczoraj z M rozmawialam (taki smutny siedzial bo wczorja cztery meisiace minely bez dziewczynek) to stwierdzil,ze mozemy zrobic w ogole w poniedzialek jesli @ nei bedzie.

Ola dawaj wysylaj kurierem jak naj szybciej:-D
Ostatnio jak ja wyslalm ktorej z dziewczyn to bylam w ciazy:-D
Kurcze przed chwila dostalam pismo z Zus az sie wystraszyl;am ze to kontrola L4.
a tu jakies zestawienie alez ja strachliwa jestem.Czy ktoras z was mial kontrole ZUS po poronieniu:szok:

Ola dawaj wysylaj kurierem jak naj szybciej:-D
Ostatnio jak ja wyslalm ktorej z dziewczyn to bylam w ciazy:-D
Kurcze przed chwila dostalam pismo z Zus az sie wystraszyl;am ze to kontrola L4.
a tu jakies zestawienie alez ja strachliwa jestem.Czy ktoras z was mial kontrole ZUS po poronieniu:szok:

Oki to wysylam:) ostatnio przyszla po 28 czyli w piatek mozesz sie spodziewac:P nie zapomnij odebrac, bo nei chcę zwrotu przez 9miesięcy;)
a co do kontroli to nie wiem jak to wyglada

ej przeciez ROBIE nie!!!! :-)
ale juz koti mnie podsumowala ze chodze z majtkami na oczach :-D dzisiaj w pracy znow bylo to co rano i bedzie robota wieczorem :-) spadam bo w pracy siedze;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry