• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kasieńko nie znajduję słów by móc Cię pocieszyć :( Tak bardzo wiem co Ty teraz przeżywasz :( Przytulam Cię bardzo, bardzo mocno...
Musisz wierzyć, że będzie dobrze, choć wiem jak jest to trudne :( Nie poddawaj się, musisz wierzyć przede wszystkim dla dobra Swojego Synka... On czuje, że płaczesz...

Kasiu nie trac wiary kochana .zobacyzmy co lekarze jutro powiedza.na pewno znajda jakas metode na wyleczenie dzidziusia! musza!
Ewela ja tez wlasnie zjadlam placuchy:) V Jolka udalo mi sie widzisz przed neidzielą:)
mialam cos jeszcze komus napisac ale zapomnialam:)
Missiiss teściaro:P do seksu szkoda testów

na cmentarzu pusto bylo strasznie ...nie plakalam...

Bardzo mi przykro kochana....
ja też jestem z Sosnowca.....ale ginów dobrych szukam poza naszym miastem bo tu ich nie ma!
jesli mogę zapytać do kogo chodziłaś...bo ja do Grabowskiego...ale już nigdy do niego nie pójdę....poczytaj moje posty wcześniejsze to wszystko na ten temat wyjaśnią.....
Juro napiszę Ci jakie mam pomysły co do ginów...może razem coś wymyślimy.....

Hej. Ja chodziłam do dr Wróbla, w sumie to nadal uwazam go za dobrego lekarza, nie moge powiedziec niczego zlego o nim. Zanim do niego poszlam szukałam cały dzień komentarzy o nim, miał chyba jako jedyny lekarz z s-ca same pozytywne wiec postanowilam sprawdzic sama i faktycznie lekarz bardzo fajny, miły, wydaje sie kompetentny. Myślę że teraz jeszcze do niego pojdę i zobaczymy co powie (co prawda jestem zapisana na 3go marca dopiero, ale mam nadzieje, że zgodzi sie na wizyte juz w ten poniedzialek, musze się tylko do niego dodzwonic bo narazie ma urlop i wylaczony tel.). Wydaje mi się, że lepiej będzie jak pojde do lekarza, który mnie zna i prowadził ciążę.
Słyszałam też, że w s-cu w szpitalu przy 3go maja przyjmuje pani dr (nie pamietam tylko nazwiska) i ona ma tez prywatna praktyke w będzinie, kolezanki, z ktorymi lezalam w szpitalu ja chwalily. Zobaczę jak bedzie wygladala moja wizyta i zadecyduje co do lekarza

reklama
Hej. Ja chodziłam do dr Wróbla, w sumie to nadal uwazam go za dobrego lekarza, nie moge powiedziec niczego zlego o nim. Zanim do niego poszlam szukałam cały dzień komentarzy o nim, miał chyba jako jedyny lekarz z s-ca same pozytywne wiec postanowilam sprawdzic sama i faktycznie lekarz bardzo fajny, miły, wydaje sie kompetentny. Myślę że teraz jeszcze do niego pojdę i zobaczymy co powie (co prawda jestem zapisana na 3go marca dopiero, ale mam nadzieje, że zgodzi sie na wizyte juz w ten poniedzialek, musze się tylko do niego dodzwonic bo narazie ma urlop i wylaczony tel.). Wydaje mi się, że lepiej będzie jak pojde do lekarza, który mnie zna i prowadził ciążę.
Słyszałam też, że w s-cu w szpitalu przy 3go maja przyjmuje pani dr (nie pamietam tylko nazwiska) i ona ma tez prywatna praktyke w będzinie, kolezanki, z ktorymi lezalam w szpitalu ja chwalily. Zobaczę jak bedzie wygladala moja wizyta i zadecyduje co do lekarza
Wróbel jest dobrym ginem....ale ja już tym zwykłym ginom nie ufam...ja pójdę do kogoś kto siedzi w trudnych ciążach....mam na oku dr. kozę z katowic.
Myslę jeszcze o Jackiewiczu...podobno jest bardzo dobtym diagnostą, ma dobry sprzęt i jest świetny w usg....ale opinie pacjentek są marne....
A sosnowieckiemu szpitalowi nie ufam....znam tam lekarzy i pielęgniarki....bo mój zakład pracy jest z nim ściśle związany....i prywatnie ich nie lubię!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry