reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

V Jolka współczuje w takim razie i pozostaje wierzyc ze w koncu nadejdzie lepsze jutro
dziewczynki tak mi sie przypomnialo... polecalyscie cole na mdlosci.a to w ciazy mozna?ja uwielbiam,a cala ciaze od momentu testu pozytywnego nie pilam, bo sie balam zeby nei zaszkodzila . jak wrocilam ze szpitala wrecz mi nei smakowala bo sie odzwyczailam. a teraz znowu pije nalogowo...

reklama
Kasiu, modlę się za Was, za siły, za dobre rozstrzygnięcie tych wszystkich trudnych spraw. Przytulam bardzo mocno, bardzo mi przykro, że przez to musicie przechodzić

Dlatego też m.in. rozważamy możliwość
by i on wystąpił do PUPu o dotację
ale to się wiąże z tym, że przez pewien czas nie będziemy mieli żadnych przychodów
:-:)-:)-:)-(

no właśnie
dziewczyny..
może wy nam coś doradzicie
otóż
mieszkamy na wsi, dość dużej wsi, która jest wsią gminną
w skład gminy wchodzi 52 sołectwa
Ogólna liczba mieszkańców stanowi 8278 osób
W "mieście" (szumnie i nieprawdziwie nazwane) znajduje się:
- 7 sklepów spożywczych, w tym 2 mini markety
- 1 sklep z odzieżą dla dorosłych
- 1 apteka
- 4 sklepy "chemiczne"
- 2 sklepy z farbami i art. malarskimi
- przedszkole
-szkoła podstawowa
-gimnazjum
- ZSZ i Technikum wieczorowe.
Jak myślicie, co mogłoby tutaj "wypalić"?

Ostatnia edycja:
zycie wesole nie jest. w wawie akurat jest niezle jesli chodzi o prace,ale mojej kolezanki mama w czestochowie dwa lata juz szuka.robi rozne kursy i nic.

reklama
Do góry