reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiesz...
żebym miała gwarancje, że dostanę te dotację
i że sklep będzie od razu przynosił chociażby 2000 zysku
to jakoś to by było...
jakoś byśmy dali rade...
no bo D by nie pracował...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się dziewczynki. Dzis cały dzień umierałam na kaca alkoholowego :-) :-). Ale już jest dobrze:tak: Teraz popatrzę co u Was się działo:-)

wiolka no wiem jak to ciężko z pracą. Tylko żebyś później jak w ciąży będziesz niepotrzebnych stresów nie miała.

Edytko ja wiem że sie uda:-):-)

GosiaLew przykro mi że przylazła:-(

Ilonko nie zgłupiałaś. To chyba normalne że chcesz znaleźć przyczynę. Ja tez byłam u psychologa. Na jednej wizycie sie skończyło niestety:-(

missis żeby powiedzieć że była owulka to tempka musi skoczyc co najmniej o trzy kreski. I tez nie zawsze świadczy to o tym że była. Bo jeżeli pęcherzyk nie pęknie to i tak się luitenizuje i tempka sie podnosi.

just no takie uroki ciąży że brzuszko rośnie:tak:

Agatka to Ty juz kierowca "pełna gębą" Fajnie:rofl2::rofl2:

karolcia81 ja po poronieniu mam @ też dużo bardziej skąpe niż przed zabiegiem.I jak chodze na USG to endo mam zawsze w porządku. Świeczka orginalna. Bardzo fajna.

Danulka trzymam kciuki żebyś szybko te cholerstwa wyleczyła.

Katkaa witaj i bardzo mi przykro. Dla Twojego Aniołka
[*]

kobietka22 ja sobie szyjki nigdy nie badałam więc nie pomogę.:-:)no:

kaska0201 kochana Ty moja bardzo mocno Cię przytulam. Brak mi słów.:-(

Dziewczyny macie mega produkcję.

Już odpisuje - po kolei:-)

Miałam zielone światełko od gina więc sie nie bałam i do tego jego rada żebym się nie bała bo każda ciąza to osobny twór. Lekarz chociaż pozwolił to zdziwił się jak przyszłam po miesiącu od wizyty kontrolnej :-D
Po 2 tygodniach po zabiegu byłam na wizycie i stwierdził że wszytsko się zagoiło i jest czyściutko i po pierwszej @ będzie można juz sie starać. Ja straciłam w 9 tygodniu i miałam zabieg. I dzięki za gratulacje. Zobaczysz i ci się uda donosić szczęśliwie ciążę tylko nie poddawaj się:tak:

Ale fajnie :) oby u mnie też się tak szybko goiło. Do wczoraj troche sie bałam ze cos nie tak bo czesto mialam bolesne skurcze, ale dzis czuje ze juz mi przechodzi, czuje sie o niebo lepiej niz wczoraj, mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej i ze to znaczy ze wszystko sie ladnie goi. Tak mnie bardzo kusi żeby sprobowac tak jak Ty. Zrobie szybciutko potrzebne badania i poczekam na to zielone swiatełko no i do roboty. oby tylko @ przyszla w miare w terminie bo to chyba tez roznie bywa, ale wierze ze bedzie ok! A teraz dostajesz jakies leki? musisz lezec, czujesz się tak jak w poprzedniej ciazy? Gorąco pozdrawiam

V Jolka oby w takim razie dotacje udalo sie zdobyc. powodzonka!
fotel myje i myje,ale juz koncze:)trzy tyg zabieralam sie do tego:)

Witajcie
Nadrobiłam, ale tak mnie boli brzuch (@), że nie mam siły odpisywać.
Witam Aniołkową mamę.
Kasiu.. modlę się o siły dla Ciebie.
Jutro nadrobie pisanie. Zmykam pod prysznic i spać. Pa.

Olu, to co napiszę będzie strasznie niewychowawcze, ale może Ty byś częściej takiego kaca alkoholowego zaliczała, skoro wtedy taka aktywna na BB się robisz :-p

Gosiu, współczuję nawału roboty i dolegliwości @, ale jestem pod wrażeniem, bo 2 opakowania mleczka alpejskiego chyba nawet mnie by przerosły ;-)

reklama
Kasiu wada rozwojowa? Tzn do wyleczenia? Kurczę a może warto wyniki jakoś tu na forum nam podać to może któryś nasz lekarz pomoże, choć nie wątpię w Twojego, na pewno wie co robi, ważne że się kontaktuje z innymi i słucha ich opinii. Liczę, że się uda i będzie Twoje dziecię chodzącym cudem.
Mocno trzymam kciuki i całym sercem jestem z Tobą.

Dziewczyny wybaczcie, że więcej nie odpiszę, ale po czterech dniach chodzenia spać z kurami muszę w końcu coś w domu zrobić, bo się m. jeszcze wyprowadzi.

A i jeszcze Aneczce odpiszę, ja tych parówek nie gotowałam nawet. A nie wyobrażam sobie jeść szynki usmażonej do czerwoności, boczek jeszcze tak, ale zwykła szynkę? Blee

Do góry