• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka ja tam nie męczę szyjki, więc niestety ci nie pomogę :)
Aneczka, Katkaa ja na pierwszej wizycie u gina jak byłam w ciąży miałam zlecenie zrobienia badań:
toxo, cmv, vdrl, url, morfologię, b. ogólne moczu, grupę krwi i czynnika rh, odczyn coombsa, usg piersi, więc myślę że wszystko zależy od lekarza, ja chodze w prawdzie prywatnie, ale mój ginek jest znany z tego, zę zleca dużo badań

Missiiss ten drugi test i druga kreska wygląda na bledszą, ale za dużej różnicy nie ma

Kaira trzymam za ciebie kciukaski, musi być dobrze, dobrze że nic ci się kochana nie stało w tym wypadku

Kaska, nie wiem co mam ci kochana napisać, bo nie wiem jak cię pocieszyć. Jestem z tobą i przytulam cię bardzo mocno!!! Czy ta diagnoza jest pewna??

Annas cóż za bóle brzuszka cię chwyciły??

Ola mi by sie przydał taki mały kac, nawet miałam dziś okazję sobie wypić winczako, ale obawiałam się, ze za wcześnie od zabiegu i mnie zaleje, więc zrezygnowałam
ciekawa jestem tej pani psycholog, moze u mnie tez na 1 wizycie się skończy??

Wiolka dziękuję za odpowiedź. W takim razie tak jak planowałam zrobię sobie badanka tsh, ft3, ft4, anty-TPO i Anty-TG i zobaczymy te badania na pewno coś wykażą. Z tego co mi się wydaje można je robić niezależnie od cyklu, prawda?? Więc może mogę już teraz je zrobić?

reklama
viola a salon play telefonow?? wejdz na ich strone i sama wszystko robisz oni daja ci meble dekoracje i placa za sprzedane telefony i umowy ?? moj sie na to napalil jakby nam market zamkneli :tak:

ilonka tez mis i ewydaje ze bledsza jest ale jutro jeszcze zrobie i zobacze... najgorsze jest to ze ja nie lubie nie pic przez 2-3 godziny ale jak mus to mus... rano bym wszystkie robila ale co mi po tym jak nic by nie wyszlo ...

kaska jestesmy z toba ... trymaj si ekochaniutka

V Jolka jeśłi masz jakieś pytania na temat działalności z urzędu to pisz do mnie pracowałam w PUP i wiem coś na ten temat a jeśli chodzi o pomysł hmmm ja tez dostałam we wrzesniu dotację z pup wolę to niż TAM pracować i zajmuję się ubezpieczeniami w firmie AXA-POLSKA są tam świetne zarobki naprawdę za dotację kupisz sprzęt "biurowy";-) do domciu wszystko co wam będzie potrzebne Polecam firma jest super mi dobrze się tam pracuje

ok dalej nadrabiam jeszcze troszkę stron mi zostało

Katka Przytulam i zosań z nami widzę że seria pytań zadanych przez ciebie jest chyba dobrym znakiem:tak:

Ja jestem już 38dni po zabiegu i nie mam@ czy mam się martwić:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
Trochę was poczytałam, ale ciągle nie wszystko, czasem z P. trzeba też kilka zdań zamienić.

Kasiu, wierzę, że skoro to wada rozwojowa to da się to wyleczyć, przytulam.

V-Jolka a drogeria to u Was jest?

vjolkaaaaa ja myslalam ze w wawie chcecie... zle doczytalam :sorry:

sie normalnie wystraszylam ze koti cos sie stalo jak ktoras chyba sie pomylila i napisala koti zamiast inny nick uffff

reklama
V Jolka jeśłi masz jakieś pytania na temat działalności z urzędu to pisz do mnie pracowałam w PUP i wiem coś na ten temat a jeśli chodzi o pomysł hmmm ja tez dostałam we wrzesniu dotację z pup wolę to niż TAM pracować i zajmuję się ubezpieczeniami w firmie AXA-POLSKA są tam świetne zarobki naprawdę za dotację kupisz sprzęt "biurowy";-) do domciu wszystko co wam będzie potrzebne Polecam firma jest super mi dobrze się tam pracuje
dzięki, kochana, pewnie skorzystam!

V-Jolka a drogeria to u Was jest?

No właśnie takiej typowej drogerii to nie ma
i powiem ci, że nad tym się poważnie zastanawiamy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry