agu_ska
Fanka BB :)
Kasiu- jestem z Tobą myślami - czekamy na wieści od Ciebie...
Daa. Lucy - gratulacje - super wieści w tym kłotliwym dniu - dziekuję Wam za poprawienie humoru!!!
V_Jolka - Ci też najleżą sie gratulację z okazji otzrymania dotacji - super!!
Tyle w głowie mi pozostało
A prywatnie - weszłam dziś w 5 miesiąc i starsznie się z tego cieszę. :-)Zjadłam dziś 4 pączki i wielki puchar lodów - z tego już mnie się cieszę
I cieszą mnie nowe fasolki a denerwują te kłotnie - i jak nie chcecie mieć myszy w domu to radze Wam przestać
no i nie wolno denerwować cięzarnej
Daa. Lucy - gratulacje - super wieści w tym kłotliwym dniu - dziekuję Wam za poprawienie humoru!!!
V_Jolka - Ci też najleżą sie gratulację z okazji otzrymania dotacji - super!!
Tyle w głowie mi pozostało

A prywatnie - weszłam dziś w 5 miesiąc i starsznie się z tego cieszę. :-)Zjadłam dziś 4 pączki i wielki puchar lodów - z tego już mnie się cieszę
I cieszą mnie nowe fasolki a denerwują te kłotnie - i jak nie chcecie mieć myszy w domu to radze Wam przestać
no i nie wolno denerwować cięzarnej
Ostatnio edytowane przez moderatora:

idioci.. ale cóż.. to tylko "Tarnów"
faworki ostatnio robiła jeszcze moja mamusia...ehhh dlatego w tym roku wyjątkowo kupowałam pączki.. wspomnienia są zbyt bolesne jeszcze... i pewnie długo będą..

Nie wiecie, co to znaczy? Czy to mogło być przyczyną otwierania się szyjki? A w ogóle to jak to leczyć, podobno paciorkowce są trudne do wytępienia. I czy w ogóle to tępić, bo znowu czytałam opinię, że to element flory
. Nie wiem co robić. a w ogóle, to zastanawiam się, czy jechać do Novum do Warszawy i zrobić sobie przegląd u nich i może mi coś doradzą.