She - strasznie Ci gratuluje córci w brzuszku

Niech zdrowo rośnie
Zrób TSH i FT4 bo FT4 o tarczyca płodu!Ja nam wyniki na drugi dzień!
justa555 - mam nadzieję że wpracy już trochę lepiej!
maruszka - napewno sie doczekasz
olcia29 - witaj wśród Aniołkowych Mam..Ja myślę, że trzeba być przede wszystkim psychicznie gotową na kolejną ciąże..bo strach nam pozostanie na zawsze..ale też żeby przez to nie zwariować..a jakie hormony robiłaś?
kaska - widzę że pierwsze zakupy dla Karolka zaliczone
daaa - to widać dzidzia mocno daje znać o sobie
Liljanna - teraz jak już dłuższy dzień, to pewnie tak zrobię z tą książką, bo w zimę to kierowca w autobusie najczęściej światło gasił bo ludzie spali i z czytania lipa...ja wracam do domu prawie 2 godziny a wiątki to i 2, 5...rano czasem szybciej bo jeżdzę samochodem...ale i tak mnie to wykańcza..czasem sobie myslę że nigdy sie tego dzidziusia nie doczekamy jak ja wiecznie taka zmęczona jak wracam to jem i juz bym spać poszła

Masz rację 2 fasolki na miesiąc byłoby super
karolcia - miłej wizyty teściów!
kaira - może zrób betkę?
ewcia - witaj!Alesuper że kupiliście mieszkanko...Też juz bym chciała być z moim K "na swoim"
buzina - serdeczne gratulacje

No i mamy drugą fasolkę
ewelinaK26 - a może poprostu nie myśl o starankach, a dzidzia przyjdzie do Was w najbardziej odpowiednim momencie..
Agniesia - trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieję że nic złego się nie dzieje!
ruda-85 - ja też nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego tak się dzieje

Niesprawiedliwe to wszystko jest!
agas32 - witaj!Dla Julci zapalam światełko(*) Przykro mi... a co do cytomegalii to ja niestety nie pomoge
misiowata - amówiłam, że nie będzie tak źle!!

Wyniki tez napewno będą dobre!Widzisz i okazuje się że moje guzki są wieksze od twoich i ja mam ich aż 4!!!Więc głowa do góry!!Trzy tygodnie szybko miną i będziecie zaczynać staranka
marc -
100 tal
I spełnienia największego z marzeń
Lenka - mam nadzieję że tym razem juz bedzie dobrze z tą twoja nogą!!!
kobietka - trzymam kciuki za zdrowie taty... a co do starań to może "mniej" uważajcie?
A my zaraz idziemy do mojego bratanka na urodziny. Juz ma 5 lat, jak ten czas leci!!! Pierwszy raz zobaczę też maleństwo (moja bratowa urodziła 2 tyg temu), boje się że się rozkleję..bo przecież nasze bliźniaki miałyby teraz dokładnie tyle samo...