witam Kochane
Standardowo melduję, że żyję
Witam nowe Aniołkowe mamusie- uwierzcie, że to forum potrafi zdziałać cuda. Dla Waszych Maluszków zapalam
[*]
[*]
[*]
A u nas remont trwa, trwa i trwa... a za tydzień musimy się już wyprowadzić, ale mam nadzieję, i wierzę Bratu, że da radę

Powiem wam szczerze, że mieszkanko nabrało już takich kształtów, że szok, a kuchnia jest najlepsza, a to dlatego, że postawiłam na swoim

A i zmiana planów i to ogromna u nas jest...
Zaczynając od ślubu- na 99% przenosimy datę na sierpień 2011, a to dlatego, że mieszkanko wyssało z nas prawie wszystkie oszczędności...
Potem Maluszek- w kwietniu idę do doktorka i jeżeli da zielone swiatełko, to od kwietnia zaczynamy, a nie od lipca

no i przy okazji ślubu kościelnego może będą Chrzciny

A i jeszcze jedno- zamiast konkordatowego będzie chyba tylko Kościelny, ponieważ może teraz weźmiemy cywilny...
NAJWAŻNIEJSZE dodzwoniłam się do prokuratury i w środę zeznawał ostani lekarz i teraz będą powoływać zespół lekarzy biegłych, co najbardziej mnie ucieszyło to, to że, nie będą to biegli z Wrocławia, a z innej części Polski ( bałam się, że jak oni będąz Wrocka, to mogą zeznawać na korzyść tamtych, ze względu na to, że się znają)