karolcia81
czekam na szczęście.....
Anetko...trzymam mocno kciuki....i czekam na wiadomość.....!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fuck
bez niej taki luz -ja nie wiem jak się przyzwyczaję na nowo do comiesięcznej powodzi
a porodu przestałam się bać odkąd wszystko mnie boli

bo jak chodzę to się bujam na boki -a brzusio i Alicja w środku razem ze mną
ze Ona tam choroby morskiej nie dostanie to dziwne
trzymam kciuki -daj znać jakie leki dostałaś
na drugą już "nie czekałam" i zaczynałam schizować -aż poszłam do pracy i sama przylazła po 33 dniach -trzecia nie przyszła ale owulkę miałam po 20 dniu
testy nie wychodziły, @ nie przychodziła a Alicja już tam bałaganiła w środku;-) życzę Ci takiego samego bałaganu który trwa 9 miesięcy:-)
poza tym jak staranka to staranka;-) i od 1 do testu z dwoma krechami trzeba działać

Agatko...ból plecków?
Toz to może oznaczać, że już za klika dni Twoja sliczna dziewczynka się do Ciebie uśmiechnie po tej stronie brzuszka!!!
Jestem z Tobą myślami.....
pobujaj sie jeszcze troszke kaczuszko i wio na porodówke....bo my bb ciocie chcemy zdjęcia Alicji!
:-) a przez te skurcze już miałam dość -S obrywał, mnie bolało -i po tygodniu cisza... fakt ze szyjka się skróciła i mała zeszła nisko -ale to nic nie znaczy. 30go wizyta i pełnia;-) więc zobaczymy:-)

zajęło jej to 10 min, ale nie poddawała się i dzięki temu mogłam usłyszeć te cudne szybciutkie kołatanie 
Zdziwiło mnie to strasznie, że już w 9 tyg jej się to udało, ale to podobno dzięki temu, że teraz taka chuda jestem
Od kiedy jestem w ciąży schudłam 5kg i teraz przy 169 wzrostu ważę 50 kg
Ale pani dr kazała się nie martwić - jeszcze zdążę nadrobić :-)
O głupich snach nie wspominając