Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i już po wszystkim :-(. Beta podwyższona 38,60. Dzwoniłam do mojego gina. Kazał mi przyjść w przyszłym tygodniu. Powiedział, że trzeba zastosować tabletki antykoncepcyjne, a potem monitorować poziom hormonów. Z tego co się orientuję, to mogę się pożegnać ze staraniami o ciążę przez najbliższy rok! Zaśniad się potwierdził. Niech to szlag trafi! Jestem załamana. W tym roku w listopadzie skończę 40 lat. Chyba już mogę się pożegnać z marzeniami o dziecku.
Cały mój optymizm diabli wzięli!
tak trzymać -jak staranka to staranka;-) a -dobra rada cioci Agaty -przerwy między przytulankami muszą być kilkugodzinne bo inaczej plemniki nie nadążają się produkować:-) ale warto ten międzyczas wykorzystać np na jedzenie i sen
;-)
to teraz masz zadanie -śpiewać, opowiadać bajki, wierszyki;-) żeby dzidziuś mądry był