Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie czytałam i szczerze powiedziawszy to dla mnie czarna magia:-szok:
Poczekam jeszcze na tą wizyte 19go i zobaczymy co mi powie gin,włąsnie w szpitalu jak pytałam co i jak to mowił coś o badaniach, ale to była wstępna rozmowa;-)
A powiedzcie mi bede musiała powtarzać badania ktore robiłam po pierwszym poronieniu????
I jak ma sie do poronienia ciaza pozamaciczna?czy tratuje sie ja tak samo jak poronienie??![]()
Dziewczynki nie wiem czy mnie któraś jeszcze kojarzy. Wpadłam napisać że udało mi się. Mam kruszynke pod serduszkiem.
Ewelina bardzo ci dziekuje, włąsnie duzo czytałam po wyjsciu ze szpitala,ale chyba nic mi to nie dajeSuzi, ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz hormony (mimo iż miałas robione).
A tu znalazłam ciekawy artykuł na temat ciąży pozamacicznej...poczytaj...bo warto wiedzieć co nieco...
Ciąża pozamaciczna :: MediWeb.pl
Dziewczynki nie wiem czy mnie któraś jeszcze kojarzy. Wpadłam napisać że udało mi się. Mam kruszynke pod serduszkiem.