Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Lena napewno wszystkie bedziemy mocno trzymaly kciukii kochna gratulacje
Kasiu swiatelko dla twojego syneczka
[*]
Mnie nie bylo troche na forum ehhh musialam to sobie wszystko poukladac we wtorek bylam u gin i powiedziala mi ze wszystko pieknie sie zagoilo i z tego co widzi mam obecnie dni plodnie i niedlugo powinien byc okres. Po poronieniu pisalam ze chciala bym miec dzidziusia za jakies ok 2 lata rok ale z kazdym tygodniem pragne dzieciatka jak najszybciej a strach przed ciaza jest coraz mniejszy ale niestety coraz bardziej oddalamy sie z moim M coaly czas sie kucimy o cos sprzeczamy na poczatku byl on dla mnie ogromnym wsparciem a teraz nie potrafimy sie ze soba porozumiec. Dziewczyny mialyscie podobnie???? Bardzo bym chciala zeby wszystko wrocilo do normy
Pozdrawiam i zycze milego dzionka
u nas tez w domku troche sie nie układa..., nawet wydaje mi sie że z dnia na dzięn jest coraz gorzej((