Witajcie dziewczynki!
Przepraszam za moją ostatnią "niebytność" ale jakoś tak się wszystko dziwnie składało, ze nie miałam kiedy zasiąść przed kompem...
Kasiuleczka... pomysł z zakopaniem testów pod kwiatuszkiem strasznie mi się podoba i wcale nie jesteś głupia... Mój Kacper ma prawie 7 lat, a ja w dalszym ciągu mam kartę z tej ciąży, wszystkie wydruki USG, a nawet zasuszoną pępowinę... My kobiety tak mamy - jesteśmy dużo bardziej wrazliwe od facetów....
Wioluś... Powiedz mi, kiedy ty zamierzasz się udać do tej swojej babci.....
Naddie.... Przytulam bardzo mocno, a dla Aniołka zapalam
[*]
Lilijanna... czy ty chcesz przyspieszyć wyjście malucha na swiat?! FIRANKI!??? Chociaż... ja na kilka dni przed porodem Kacpra myłam okna, ale to było specjalnie, na przyspieszenie, bo młody był już po terminie
Ciasto limonkowe?! PRZEPIS poproszę
Aguś... Gloria jest cudna!!! Gratuluję tego największego w życiu szczęścia... obu chowała się zdrowo i była radością dla rodziców
Ewcia... skoro prokuratura się tym zajęła, to jest duża szansa na rozwikłanie całej tej sprawy, tyle tylko, że prawdopodobnie będzie się to ciągnęło dość długo, no i wymagało od ciebie mnóstwo cierpliwości,a le i siły, by za każdym razem opowiadać im o tym ogromnym nieszczęściu, jakie spotkało ciebie i twojego M... Siły życzęw dążeniu do prawdy
U mnie jako tako...
Zapalenie gardła, mimo antybiotykoterapii siedzi zawzięcie nadal i nie chce sobie pójść. NO i niestety, prze te antybiotyki zalągł mi się chyba jakiś grzybek w pochwie, bo przecież te bakteryjki nie lubią się antybiotykami.. ech... zawsze coś.. jak tylko skończe ten antybiotyk marsz do gina i leczy grzybola...
ECH....