wiolka_1982
Fanka BB :)
Kochane,
poczytałam, ale chyba nie dam rady każdej odpisać.
KwiatMagnolii- witaj na forum. Zapalam światełko dla Twojego ANiołka(*)
onaxxx - dzięki za radę
mamaAmelusi - cieszę się że wszystko dobrze
ola:*:* - śliczny brzuszek, jak ja już bym chciała mieć taki
agnieszka0240 - trochę Cię podziwiam że mieszkasz tak daleko od rodziny..i wcale się nie dziwię że Ci jej brakuje. Juleczka przecudna
Agnieszkab23 - uda się każdej z nas
karolcia81 - życzę udanego wyjazdu.. i jak Bóg da abyście wrócili z niego we trójkę
ilonka26 -napewno się uda
agamati - to kuruj się Kochana!I trzymam kciuki za wyniki!
jankesowa - każda z nas ma czasem gorszy dzień...
EwelinaK26 - trzymam kciuki za wizytę!
lina82 - może jest odwrotnie, może jej się wydaje że Ciebie zrani w jakiś sposób, że jej się udało a u Ciebie się zakończyło?
vjolka - trzymaj się!!! Mam nadzieję że to nie będzie nic poważego
chucky - ja mam panią endokrynolog z Poznania, mogę zapytać czy nie zna dobrego ginekologa.
martusionek - śliczny maluszek
lilijanna - no właśnie dłuży się ten czas niemiłosiernie
A ja byłam dziś pobrać ten wymaz, nie pozwoliłam się zbadać ani usg zrobić bo i tak pewnie jeszcze nic nie widać.
Mam nadzieje że nic tam nie wychodują.
Dobrej nocy!
poczytałam, ale chyba nie dam rady każdej odpisać.
KwiatMagnolii- witaj na forum. Zapalam światełko dla Twojego ANiołka(*)
onaxxx - dzięki za radę
mamaAmelusi - cieszę się że wszystko dobrze
ola:*:* - śliczny brzuszek, jak ja już bym chciała mieć taki
agnieszka0240 - trochę Cię podziwiam że mieszkasz tak daleko od rodziny..i wcale się nie dziwię że Ci jej brakuje. Juleczka przecudna
Agnieszkab23 - uda się każdej z nas
karolcia81 - życzę udanego wyjazdu.. i jak Bóg da abyście wrócili z niego we trójkę
ilonka26 -napewno się uda
agamati - to kuruj się Kochana!I trzymam kciuki za wyniki!
jankesowa - każda z nas ma czasem gorszy dzień...
EwelinaK26 - trzymam kciuki za wizytę!
lina82 - może jest odwrotnie, może jej się wydaje że Ciebie zrani w jakiś sposób, że jej się udało a u Ciebie się zakończyło?
vjolka - trzymaj się!!! Mam nadzieję że to nie będzie nic poważego
chucky - ja mam panią endokrynolog z Poznania, mogę zapytać czy nie zna dobrego ginekologa.
martusionek - śliczny maluszek
lilijanna - no właśnie dłuży się ten czas niemiłosiernie
A ja byłam dziś pobrać ten wymaz, nie pozwoliłam się zbadać ani usg zrobić bo i tak pewnie jeszcze nic nie widać.
Mam nadzieje że nic tam nie wychodują.
Dobrej nocy!

może pogadaj z mężem tak od serca, wiesz, powiedz mu jak się czujesz i zapytaj co on czuje. Jak razem popłaczecie albo chociaż porozmawiacie o waszej stracie będzie inaczej.
mówi że wygląda to na śluz jeśli tak powinnam dostać @@@ jeśli w ciągu tygodnia nie pojawi się @@ mam przyjść do niego i będziemy wiedzieli że to dzidzia
mówił że na ból brzucha mam nic nie brać dopóki nie będziemy pewni więc cierpię ale jeśli to maluszek to mogę
Ale powoem wam szczerze że strasznie mnie ten mój brzuchol boli skurcze mam jakieś dziwne
no cóż zobaczymy.......

i ten najbardziej mnie swędzi, to sobie wyobraźcie
, a numery odstawiał...