Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kaska napisalam ci na priva ;-)
wycieraj siki ale szmatke do kuwety wrzucaj, jak kotka nasika na podloge to ja wez nakrzycz i wytarzaj ryjek w sikach i wsadz ja do kuwety to sie pokapuje po dwoch moze trzech takich razach bo kto niby lubi byc obtarzany w swoich sikach...wiem ze to strasznie brzmi ale skutkuje szybko i nie boli;do tygodnia jej przejdzie ;-) i nie pozwalajcie jej wchodzic na łózko to niebezpieczne szczegolnie jak sie pojawi dzidzius bo moze wejsc i polozyc sie na glowce a dzidzia go nie odepchnie.. ja kota nauczylam wychodzic zalatwiac sie na zewnatrz byl wypuszczany kilka razy na dzien i w domu sie nie zalatwial bo w sumie tez sam nie lubil zapachu swoich odchodow, a w zime to sam wolal mialczeniem wyskakiwal za drzwi pod tuje sikal i spowrotem do domku :-) eh szkoda ze go juz nie ma
no i u nas kot byl na noc w lazience zamykany, spal na pralce mial kuwete i wode do picia ale nigdy sie do kuwety w nocy nie zalatwil o 7-8 rano myk na dwor i jak bylo cieplo to o 9tej byl spowrotem sam przychodzil na parapet wskakiwal i sie wydzieral zeby mu otworzyc