Agniesiar - przytulam, trzymaj się dzielnie dla Julci i dla swojego Aniołka, by tam u góry mógł się chwalić jaką to ma dzielną i kochaną Mamę. Łatwo nie będzie, ale dasz radę. :-(
V_jolka - witaj w domciu, mam nadzieje, że i tę burze przetrwasz, bo coś Was los ostatnio doświadcza za mocno w różnych kierunkach :-(
GosiaLew - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, imieninek i największe gratulacje z powodu dwóch krech, cieszę się, że zrobiłaś testa, cieszę się, że wyszły dwie krechy, to naprawdę najcudowniejszy prezent jaki mogliście sobie sprawić, zycze spokoju, nudy i radości z Dzidzi ;-)
Pozdrawiam pozostałe gaduły i nie gaduły
Mam taką propozycję, niekoniecznie wartą uwagi, ale mnie się w oczka rzuciła. Dziewczyny super są te Wasze emotki, ale może postarajcie się nie wklejać ich co chwilę, szczególnie w jednym poście, bo zajmują sporo miejsca i tworzy się wtedy mnóstwo stron, a niektórzy jak widzą przyrost stron to się nie cofną, bo myślą, że tyle treści, a to się okazuje, że jednak obrazki i są do tyłu z wiadomościami.
A dwa
Zjola -
funkcja "edytuj" do ogarnięcia, by nie było czterech postów pod sobą jeden pod drugim.
Słodziutka, Anetka83 - wiem, że ostatnio byłam po drugiej stronie balustrady, ale teraz Was rozumiem.