kamilaedi
Fanka BB :)
witam dziewczyny, znow pare dni niezagladalam i sporo do nadrobienia mam,
Ja mialam jakos depresje ostatnio (wzystko jakos wrocilo) i postanowilismy wyjechac sobie na dlugi weekend, bylo super tylko troche zimno bylo, teraz znow niestety powrot do codziennosci
mam pytanko od 28/09 plamie tak raz dziennie troszeczke krwi, na poczatku myslalam ze to owulka ale nie czy ktoras z was tak miala? czy to okres czy co ??
Ja mialam jakos depresje ostatnio (wzystko jakos wrocilo) i postanowilismy wyjechac sobie na dlugi weekend, bylo super tylko troche zimno bylo, teraz znow niestety powrot do codziennosci
mam pytanko od 28/09 plamie tak raz dziennie troszeczke krwi, na poczatku myslalam ze to owulka ale nie czy ktoras z was tak miala? czy to okres czy co ??

...
Witam was gorąco jestem pierwszy raz na forum niestety równiez stracilam malenstwo 209 2010 9 tydz
. przerwala cisze mowiac ze nie slyszy i nie widzi serduszka poczulam sie jak bym dostala w twarz mowila ze bardzo jej przykro powiedzialam jej to chyba w tym szoku ze co mi po tych slowach jak moja kruszynka nie zyje!!!!! dala mi skierowanie do szpitala na nastepny dzien aby to potwierdzili inni lekarze .Gdy wyszlam z gabinetu rozplakalam sie i trzeslam odrazu zadzwonilam do chlopaka nie wiem jak dojechalam samochodem do domu . padlam na lozko i masakra lzy same cisnely sie do oczu . chlopak przyjechal próbowal mnie pocieszyc ze bedzie dobrze ale ja czulam ze tak nie bedzie przyjechal lekarz moj kochany wezwal dali mi cos i .szybko zasnelam . obudzilam sie rano i myslalam ze to byl zly sen ale jednak nie zobaczylam spakowana torbe i znow wielka rozpacz, w szpitalu przyjecie badania krew itp. Zabrali mnie na usg mialam nadzieje ze to nie prawda ale widzialam mine lekarzy i pamietam ich slowa przykro nam pani poronila dali mi tabletki aby mi pomóc sie oczyscic mówiac ze lekko bede krwawic po paru godz bylam w toalecie i tak zaczelam krwawic nigdy nie widzialam tyle krwi i to wszystko co ze mnie wylatywalo az stracilam przytomnosc ocknelam sie w swoim lozku bez sil blada jak sciana zero opieki lekarskiej moj chlopak mnie myl i przebieral sama nie dalam rady nawet kiwnac palcem bole nie do zniesienia zero tabletek przeciwbolowych ani kroplowki myslalam ze umre .
zabieg szybko minal pozostala wielka pustka gorsza niz ten bol.w nocy znów zemdlalam w toalecie nie wiem jak dlugo lerzalam znalazla mnie kolerzanka z pokoju lezalam w kaluzy krwi . chce o tym zapomnieć ale to tak bardzo boli ale się rozpisałam wybaczcie ale jest mi troszkę lżej . miała bym synka ;[ dobranoc