Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Natomiast mam sporo mniejszy prawy jajnik, a do tej pory było wszystko oki
Na razie mam czekać, bo i tak jesteśmy zmuszeni... P ma bardzo kiepskie wyniki, bardzo!!! - 2 mln nieruchawych żołnierzyków... I jestem załamana! Bo generalnie na ten moment pozostaje nam tylko in vitro...:-( Poczekamy jeszcze dodatkowe 1,5 miesiąca i zobaczymy... Może to falowo nachodzi, tak było wcześniej... Mam mieszane uczucia, bo raz żyć mi się nie chce, a raz dochodzę do wniosku, że my na nasz skarb musimy poczekać trochę dłużej... Już miałam to szczęście być mamą, króciutko, ale byłam...:-(
. Witaminki bierze, dobrze się odżywia, nie pali... Próbuję nie tracić nadziei. W zeszłym roku o tej porze roku (nie ma to chyba związku, ale w tym czasie mniej więcej zaczęliśmy się bardziej matwic, że coś jest nie tak) było bardzo podobnie. Najpierw 4 mlny, potem - o zgrozo!!! 1 mln!!!
A potem nagle po kilku miesiącach kilkanaście milionów, ale niestety nadal mało ruchawych. Udało się nam zajść w ciążę, ale niestety... Tym razem mamy nadzieję wyniki też się poprawią i mamy nadzieję, że będzie happy end, tylko czasem jest strasznie ciężko trzymać się tej dobrej myśli...