• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As tym bardziej wiesz co to znaczy....wierz mi zaden szpital nie chce pacjenta z sepsa, a jak co to powiedza ze pacjentka odmowila hospitalizacji......ja;-) to bym cie do lozka przywiazala
Dobra przyjedź i przywiąż. :-D:-D:-D

ok nie wtracam sie juz....:-(
Nie gniewaj się .;-);-):-):-)
Wiem co robię,dorosła jestem.
Dziękuję za rady i za to ,że się martwisz.:tak:
Ja w medycynie obeznana jestem i gdyby było jednoznaczne zagrożenie to zostałabym w tej klinice.:tak:;-)
Na razie jest źle,ale nie tragicznie.
W domu jestem potrzebna i póki co to tu będę.
Jak mam żyć to będę żyć ,a jak nie to i tak mnie nikt nie uratuje.
Bóg wie co robi. :sorry2::sorry2:
Tylko jemu znana moja droga. :sorry2::sorry2:

reklama
As mam nadzieję, że wszystko wyleczysz tym antybiotykiem, który dostałaś i w końcu wszystko będzie ok. Dość już tego chorowania!
Musimy wszystko podleczyć, uzbroić się w cierpliwość i powalczyć jeszcze raz! Czego Tobie i sobie życzę :)

AS o mój Boże szok szok szok jesteś taka spokojna z tego co czytam a mnie już żołądek boli martwimy się tu o ciebie i jeszcze piszesz o śmierci:( Wiem że niezbadane są wyroki..... ale masz dla kogo żyć ijesteś tu TU!!! potrzebna nie pisz już o śmierci mam nadzieję że ci z kliniki wiedzą co robią.
Po tym dentyście mnie głowa boli to było okropnieństwo bleeee nawet nie będę tego opisywać:(
Jakoś mi ten tydzień ch... się zaczoł ehhhh As &&&&&&&&&

As - podziwiam i trochę zazdroszczę tego spokoju, który masz w sobie :)
kaira - jaki masz kolorowy suwaczek,jeszcze chwila i będzie kolejny bobasek na tym świecie:)Jak się czujesz?

Zjola ja wieże że jest ktoś nad nami ale chodzących do kościoła nie należę:P
anastazja- czuję się jak wielorybek wyrzucony na plażę:) Ale bardzo szzceśliwa i zestresowana jak każda aniołkowi mamusia, bo każdy dzień jest jedna niewiadomą czy się uda.Ale warto walczyć

zjola temu to roważam bo jeszcze przed usg lekarz sie mnie pytal czy ostatnią @ mialam normalną. Bo macica wyglada jak na wiekszą ciaze. a na usg nic nie bylo widac. Powiedzial ze wyglada to ciązowo endometrium jest znacznie powiekszone. dostalam leki na potrzymanie i wizyte mam 27. I wlasnie martwi mnie ta wielkosc macicy:(

skierka - nie martw się na zapas, jak dziewczyny pisały jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć. Będzie dobrze - zobaczysz:-)&&&&&&&
A nie wiecie gdzie się podziewają miśkam i kobietka22?

reklama
Jestem jestem:tak: nie uda mi sie nadrobić , bo wiecie co ???walcze z molami :szok:tymi spożywczymi, znalazłam kilka na kromce chleba jakiś czas temu i teraz mam chleb w pokoju ,a mąki wszystkie powywalałam , i szukam codziennie gdzieś na mieście środka na to ***** i nigdzie nie mają nic:szok: wypucowałam całą kuchnie , tak jak nidgy w życiu wszystko wyparzałam , polerowałam meble poodsuwaliśmy z M i tak co dzień sprawdzam wszystkie szafki i je myje bo sie normalnie brzydze bleeeh , a wiecie skąd sie wzięły????z kaszy takiej w woreczkach powyłaziły bo jak ich szukałam to tam było najwięcej ich takich żywych i nawet takich pousychanych fuuj.W czwartek ide do jednego sklepu bo mieli zamówić jakieś środki na to coś , podobno ludzie teraz często pytają i dlatego mają sprowadzić te lepy na mole.

są jakieś wieści nowe jakieś nowe ciężaróweczki???

Jeśli przybyło nam mam Aniołkowych to witam serdecznie i zapalam światełko (*).

jeju czuje sie jakbym po roku wróciła brakowało mi forum ,ale normalnie czasu nie miałam jeszcze nam akumulator w aucie umarł na dobre i czekamy na pensje M, latam na piechote do pracy,M ma fajnie bo go koledzy zabierają.:sorry:

Witam was wszystkie i pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry