• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ikka, dzięki. Teraz to uważam żeby się nie zabić. Jest potwornie ślisko - nieodśnieżone chodniki zmieniły się w wyboiste lodowiska na których nawet gruby protektor okazuje się nieprzydatny. Chodzi się krokiem emeryta-manekina i trzeba naprawdę bardzo, bardzo uważać. Brrr...

Za to Pasożyt postanowił wybrać mi jajka. W życiu tak nie rzygałam. Powiedzonko "rzyga jak kot" jest z czapy - wiem coś o tym mam koty. Jak zaczęłam wieczorem, tak się ciągnęło przez noc, już z pustym obolałym od skurczów żołądkiem, ale nie chciało przestać. Wq... się i wypiłam colę - potem już tylko raz a porządnie i był spokój wreszcie. Nad ranem. I nie zatrucie - wszyscy jemy to samo, gulasz był ok, ziemniaki tym bardziej.
Spać mi się chce. Idę do pracy.

reklama
Doczytałam wszystko, ale nie ma bata bym wszystkim odpowiedziała :zawstydzona/y:

Aneczkab23 – co moje oczęta widzą – SUWACZEK – gratuluję i życzę nudy na pudy :laugh2:
Isza1988 – oby częściej taki humorek dopisywał ;-)

Agniesiar – kochana super i tak powolutku do 9 m-ca
Skierka188 – reszta luteiny Ci wypływa pewnie, bo ona nie rozpuszcza się do końca, Aaaa i gratuluję 6tc i kolejnych tygodni w spokoju i nudzie :laugh2:

Zjola – zazdroszczę tego deseru i prawdziwej pizzy :-p

Lila001 – o widzę, że powróciłaś do Italii, mam nadzieję, że wszystko po myśli tutaj w PL się poukładało, taka niedziela to oho ho ;-)

As76 – święta idą, a one zawsze ludzi zmieniają, na jakiś czas ... ;-)

Ewelina28 – skąd Ty jesteś, bo Gwiazdory to tylko w Wlkp. A wszędzie indziej to Mikołaj albo właśnie Dziadek Mróz, a Dzieciątko to typowe śląskie :tak:

A teraz ja coś napiszę o teściach, troszkę brutalne :zawstydzona/y: tylko od razu mówię, że nie ja to wymyśliłam tylko szwagier A. Jako, że A rodzice nie żyją to kiedyś siedzimy przy stole i właśnie gadka o teściach, teściowych i nagle odzywa się szwagier A. "i tak najlepszych teściów mam ja i Ania, takich na 102, 100 metrów od chaty i 2 metry pod ziemią" :zawstydzona/y::-p Piłam akurat coś i normalnie się zakrztusiłam :laugh2:

Cześć babki!

Pozdrawiam wtorkowo. Zasypało nas tu śniegiem, że jak jadę do pracy to najlepiej płozy zamontować do samochodu. Odśnieżanie rano to niezła rozgrzewka i aerobik na dokładkę. Humor nawet dopisuje i jakoś leci.

Agniesiar dobrze,że wszystko u Ciebie w porządeczku. Trzymaj się kobitko!

Lilijanko no to jedzonko, to prawdziwa poezja. Chyba będę tam teraz częściej zaglądać :)

Ikka pamiętam Cię doskonale i dobrze, że już trudności, jak piszesz minęły. Byle do przodu.

Pozdrowionka dla wszystkich bez wyjątku :)

Witajcie:)
Lili - mój maż tak powiedział swojej teściowej czyli mojej mamie a ze to góralka z jajem to się śmiała pół dnia, natomiast moja teściowa się obraziła hhehehheheheheheh

witam wtorkowo
Lilianna -sliczna ta twoja córcia:)śmieszek mały.Super.niech dobrze się chowa
klaczek- ale ten czas leci u ciebie juz 8 tygodni
as- no to sie ciesze ze wszytsko idzie wdobrym kierunku
a z teściowa no prosze moze jakies wyrzuty sumienia zaczela miec?:)

a u mnie ok.wczoraj górka potem karate w piatek egzamin
a dzis na poczcie mnie szlak trafil
wysyłałam paczke do niemiec małutka bo 2 kg
i jak mi pani powiedziala kwote to mnie zamówrowało 98 zl
normalnie szok.a wysylalam uszka dla cioci na siwta bo nie zdazy zrobic bo w sama wigilie wychodzi ze szpitala
i powiedzialm ze to sa najdrozsze uszka na swiecie
ok milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Codziennie Was śledzę, ale muszę w końcu dokończyć prace, bo poród mnie zastanie.
Kibicuję wszystkim i czekam na nowe kreseczki. Ilonko kochana Ty sie kuruj i styczeń jest Wasz:)
Lilijanna Ada śliczna, a tekst o teściach... hihi tez się zakrztusiłam.
Karolcia, no nie da się zaprzeczyć.. drogie te uszka.
Pozdrawiam ciepło.

wg tego suwaka poniżej powinnam dzisiaj zatestować, ale to przecież dopiero ostatni dzień cyklu, a spodziwany @ powinien przyjść jutro i to w dodatku po południu...zaczekam chyba do czwartku.
PS. okresowo to ja się w ogóle nie czuje...podbrzusze jakoś specjalnie nie boli, a wrażliwe na dotyk są tylko sutki....przed poprzednimi @ to podbrzusze bolalo nawet 7 dni przed, a cyce też całe dawały o sobie znać....

a_gala mnie w tej ciazy bolaly tylko sutki i bolą do dzis w poprzedniej bolaly cale piersi, nie bylo bolu brzucha - zawsze byl 7 dni przed , bylo tylko jakis taki ciezko ten brzuch. Trzymam kciukasy ze dwie krechy kochana

reklama
jankesowa - oczywiscie siedze jak na szpilkach, choc staram sie nie nakrecac, miesiac temu bylam pewna, ze to ciaza, mialam wszystkie ksiazkowe objawy (oczywiscie wg mnie) i zaczelam szalec juz tydzien przed spodziewana data @, a teraz czuje lekkie podekscytowanie i to na dzien przed ;) takze robie "postepy", no jeszcze chwilka i sie dowiemy co tam sie wykluło ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry