• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To ja przyjedziesz do Pl to ugotuj sobie barszczyk czerwony,no chyba że Ci prześlę taki w proszku, ale tam pewnie po burakach tylko kolor został:)
No to dzisiaj masz spokój, a jutro trzymam kciuki &&& za pomyślne zakończenie sprawy.
A ja mam pytanko do Was, wiem ze każda się stara o dzidzie i nie myśli o tabletkach anty, ale my postanowiliśmy poczekać do czerwca, no i nie wiem czy jakbym przez luty-maj brała te tabsy jakie są szanse na zajście w ciąży? Łatwiej - trudniej? Kompletnie zielona jestem w tym temacie ale może któraś z Was wie?

reklama
przyznaję sie bez bicia ,że tylko pobierznie Was przeleciałam (hi hi:-D), bo mi gorączka rośnie narazie 37,6 ,ale musze sie trzymać bo współpracownica padła i leży więc ja już tylko zostałam , dobrze mieć laptopa to można chciaż okno na świat mieć:tak:buziaki i trzymam kciuki

Silentenigma- kciuki za kariotyp trzymam:tak:

Anastazja w proszkowym to faktycznie tylko kolorek... Jeśli chodzi o pigułki anty i ew. potem starania, to bywa różnie, ale ja miałam po odstawieniu trochę jakby problem z zaskoczeniem.

kłaczek nie bede pocieszac bo tego nie chcialas
ja mialam wywolane poronienie tabletkami i tez mialam je podane 4 dowcipnie i potem doustnie po 2 co kilka godzin chyba co 4 godziny przez 3 lu 4 dni, ronilam dwa tygodnie, 4 dni bylam w szpitalu i tez mialam resztki ktore nie chcialy ze mnie wyjsc ale wypuscili do domu i w domu wszystko sie skonczylo tzn poronilam do konca. mysle ze jak ci podaja tabletki dowcipnie to juz zadziala skoro te doustne zadzially to dowcipne tym bardziej. a bajka ktora wymyslilas piekna i wcale nie taka bajka bo mysle ze tak naprawde jest jak ty wymyslilas.. ps sprawdz sobie krzepliwosc krwi moze tu tkwi problem-zbyt gesta krew, zespol anytfosfolipidowy (karolcia81 robila szczegolowe badania w tym kierunku).

co do tabletek anty.. ja bym nie brala bo odczekac trzeba zeby organizm spowrotem wrocil do normy a ile trzeba odczekac to zalezy od organizmu, niektorym starcza 3 miesiace innym 6 a innym rok, a inne zaskocza odrazu ale to nie znaczy ze to dobrze bo czesto traci sie ciaze po tabletkach anty jak sie nie odczeka...takie jest moje zdanie i poki co ja jestem przeciwna tabletka, planuje jeszcze drugie bobo wiec jak sie zdarzy chocby teraz to nie widze problemu :-)

pozdrawiam was wszystkie

Ostatnia edycja:
Chyba jednak nie będę ryzykować, skoro 2 lata nie "wpadaliśmy" to jeszcze 5 mies. też się uda, a jak się nie uda to też dobrze będzie:-)
kobietka - to nic tylko leżeć, ale ja to bym poszła do lekarza bo teraz ta świńska grypa, osobiście jej się boję.

branża ?? gastronomia oczywiscie :) jestem z wykształcenia kucharka :) :) no spoko jezeli warunki byly by dobre to chce tam isc no bo w tej pracy atmosfera super ale kasa po pierwsze mala po drugie nie wyplacaja jej ja za grudzien mam jeszcze 700 zl dostac a z banku sie upominaja i w ogóle i zostalam zmuszona pracowac w dwóch pracach czyli na tydzien mam tylko 1 dzien wolny i jestem bardzooo zmeczona ... mysle ze fasolke tez musze przelozyc ... ale chce dziecku po prostu cos zapewnic ...

Ja też chciałam pójść się uczyć na kucharza , ale jakoś mi się odwidziało, ale musisz robić wywijasy mężowi w kuchni, pewnie zadowolony z takiej żony:) Jak kasa jest lepsza i atmosfera nie jest najgorsza w tej nowej pracy to bierz. No niestety my też przełożyliśmy aż na czerwiec, bo trzeba trochę podreperować budżet, ale ... co się odwlecze tonie uciecze, damy radę. A widzę że kg stoją w miejscu? Rzuciłaś dietę?

Ale Ci dobrze, tez powinnam zrzucić jakieś 10 kg, ale boję się tej diety Dukana, może jak już będę miała więcej czasu i siły to dołączę do trawa - pójdziemy na aqua aerobik albo basen (co prawda ja pływać nie umiem). Może krakowianki się zbierzemy razem, najpierw ćwiczenia odchudzające a później ćwiczenia zachodzące - tylko każda w swoim domu;)
trawa - a ten le premier to jest gdzieś na wadowickiej dobrze kojarzę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry